مهدویت۱۲

  • خانه 
  • گناه نکردن چگونه خوابیدن تفسیر انقلابی گری جایگاه علوم غیر دینی ترس از خدا محاسبه نفس اراستگی ریزش مو برکت 
  • تماس  
  • ورود 

فاطمیه

11 بهمن 1396 توسط طاهره رفيعي

​
 زیارت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ( یادگار ارزشمند امام جواد علیه السلام )
در ایام فاطمیه ، هر جا و هر زمانی ، زیارت آن حضرت را زمزمه می کنیم ، تا به دختر گرامی رسول الله عرض کنیم : ما همواره با شما هستیم و ولایتتان را با جان و دل پذیرفته ایم:
 يا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً وَ زَعَمْنَا أَنَّا لَكِ أَوْلِيَاءُ وَ مُصَدِّقُونَ وَ صَابِرُونَ لِكُلِّ مَا أَتَانَا بِهِ أَبُوكِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ أَتَى بِهِ وَصِيُّهُ فَإِنَّا نَسْأَلُكِ إِنْ كُنَّا صَدَّقْنَاكِ إِلا أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِيقِنَا لَهُمَا لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنَا بِوِلايَتِكِ.
ای آزموده شده !

خدایی که تو را آفرید ، پیش از آنکه تو را بیافریند، از تو امتحان گرفت و در آن امتحان ، تو را سر بلند و شکیبا یافت .

ما بر این باوریم که از محبان تو هستیم و ولایتت را پذیرفته ایم ؛ و از آن چه پدر تو و جانشین او برای ما آورده اند ، اطاعت میکنمی و بر آن شکیبا می باشیم .

پس اگر ما ولایت تو را پذیرفته ایم ، فقط از تو میخواهیم به خاطر پذیرش ولایتت ، ما را به پیامبر و جانشین او ملحق کنی ، تا به خود مژده دهیم که به سبب ولایت تو پاک شده ایم

 1 نظر

 در روز غدير چه گذشت؟

17 شهریور 1396 توسط طاهره رفيعي

​
رهبرانقلاب: قضیه غدیر، در سفر حجةالبلاغ پیامبر اکرم در غدیر خم اتفاق افتاد. از کاروان بزرگ مسلمانان که در این سفر با پیامبر حج گزارده بودند، بعضی جلو رفته بودند. پیامبر پیکهایی را فرستاد تا آنها را به عقب برگردانند و ایستاد تا آنهایی که عقب مانده‌اند، برسند. اجتماع عظیمی در آن‌جا تشکیل شد.

بعضی گفته‌اند نود هزار، بعضی گفته‌اند صدهزار و بعضی هم گفته‌اند صدوبیست هزار نفر در آن اجتماع حضور داشتند. در آن هوای گرم، مردم ساکن جزیرةالعرب - که بسیاری از آنها هم اهل بیابانها و روستاها بودند و به گرما عادت داشتند - طاقت نمی‌آوردند روی زمین داغ بایستند. لذا عباهایشان را زیر پاهایشان میگذاشتند تا طاقت بیاورند و بایستند.

در چنین شرایطی، پیامبر اکرم از جای برخاست، امیرالمؤمنین علیه‌الصلاةوالسلام را از زمین بلند کرد و جلوِ چشم خلایق نگه داشت و فرمود: «من کنت مولاه فهذا علی مولاه، اللهم وال من والاه و عاد من عاداه». پیامبر در این‌جا مسأله ولایت - یعنی حاکمیت اسلامی - را به طور رسمی و صریح مطرح میکند و امیرالمؤمنین را به عنوان شخص، معین و مطرح مینماید.

بنابراین، این روز، اولاً روز ولایت است؛ ثانیاً روز ولایت امیرالمؤمنین علیه‌الصلاةوالسلام است.۱۳۷۹/۰۱/۰۶

 1 نظر

غدير؛ مايه وحدت اسلامی

16 شهریور 1396 توسط طاهره رفيعي

​
رهبرانقلاب: مسأله غدیر میتواند مایه وحدت باشد؛ همچنان که مرحوم آیةاللَه شهید مطهری مقاله‌ای با عنوان «الغدیر و وحدت اسلامی» دارد.

او کتاب الغدیر را - که درباره مسائل مربوط به غدیر است - یکی از محورهای وحدت اسلامی میداند که درست هم هست. ممکن است به نظر عجیب بیاید، اما واقعیت مطلب همین است.

خودِ مسأله غدیر، غیر از جنبه‌ای که شیعه آن را به عنوان اعتقاد قبول کرده است - یعنی حکومت منصوب امیرالمؤمنین علیه‌الصلاةوالسلام از طرف پیامبر که در حدیث غدیر آشکار است - اصل مسأله ولایت هم مطرح شده است.

این دیگر شیعه و سنی ندارد.

اگر امروز مسلمانان جهان و ملتهای کشورهای اسلامی، شعار ولایت اسلامی سر دهند، بسیاری از راههای نرفته و گره‌های ناگشوده امت اسلامی باز خواهد شد و مشکلات کشورهای اسلامی به حل نزدیک خواهد گشت. ۷۹/۰۱/۰۶

 1 نظر

((حی علی خیرالعمل))

15 شهریور 1396 توسط طاهره رفيعي

​می شنوی؟ پروردگارت تو را صدا می زند…

تورا به سمت بهترین نیکی ها فرا می خواند.

گوشهایت را تیز کن حتما می شنوی که گلبانگ اذان هر روز به دیدار تو می آید و از پشت پنجره تو را به سوی بهترین عمل می خواند(حی علی خیر العمل).

پنجره های پولادین قلبت را باز کن و این ندای ربانی را با گوش جان بشنو.

به راستی چه چیز در نزد پروردگارت بهترین عمل است که هر روز چندین بار تو را به آن فرا می خواند؟ آیا این نماز است؟ اگر نماز است چگونه نمازیست؟ آیا هر نماز از هر کسی با هر شرایطی بهترین عمل می باشد؟

مگر نشنیده ای که نماز بی ولایت بی نمازیست. نماز نیست عین حقه بازیست.

​
پس حقیقت چیز دیگریست، حقیقت همان است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در غدیر خم بعد از سر دادن ندای (من کنت مولاه فهذا علی مولاه) با گفتن (حی علی خیرالعمل) از مردم می خواست با امیرالمؤمنین ( علیه السلام) بیعت کنند.

 این تفسیر را اولین بار از زبان استادمان شنیدم و چقدر برایم تازگی داشت و جالب بود حالا که می دانم (حی علی خیرالعمل) شعار غدیر و خیرالعمل ولایت است، از شنیدن اذان بیشتر لذت می برم.

چرا بهترین عمل نباشد، در حالیکه خدا اکمال دین و اتمام نعمت را در آن قرار داده و به پیامبرش فرموده اگر ولی را معرفی نکنی، نه تنها تمام زحمات تو بلکه زحمات تمام پیامبران پیشین نیز بر باد می رود و رسالت خدا را به انجام نرسانده ای.

و چه غریب است مولایی که مغرضان ولایتش هر کاری کردند تا خاطرهٔ غدیر به فراموشی سپرده شود. (حی علی خیر العمل) را از اذان و اقامه شان حذف کردند و به جای آن گفتند (الصلاة خیر من النوم) تا کسی با شنیدن آن ها به یاد ندای ملکوتی پیامبر در غدیر نیفتد و بیشتر از حجةالبلاغ، حجةالوداع را در اذهان جای دادند تا همه به یاد رحلت پیامبر و سوگواری بیفتند و کسی نپرسد چرا حجةالبلاغ؟ مگر چه چیزی در آن روز ابلاغ شده؟

و ما همچنان منتظر فرزند مولایمان هستیم که بیعت بااو همان بیعت با مولی الموحدین امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (علیه السلام) و همان (خیرالعمل) است.

 1 نظر

روز دختر

06 مرداد 1396 توسط طاهره رفيعي

​

دخترم روزت مبارک!

دخترم! امروز روز توست، پس به خود افتخار کن به خاطر ارزشمند بودنت، به خاطر مقام و منزلتت و به خاطر جایگاهت.

عزیزم! آیا تا به حال با خود فکر کرده ای که چرا امروز را روز دختر گذاشته اند. درست است روز تولد بانوی کریمهٔ اهل بیت حضرت معصومه ( سلام الله علیها) است، اما مگر این دختر چه کار ارزشمندی انجام داده است که روز تولدش را روز دختر نام گذاری کرده اند و این مقدار مقام و منزلت دارد که پاداش زائران بامعرفتش را بهشت قرار داده اند. شاید بگویی ایمانش، درست است، ولی تنها ایمانش نبود؛ چرا که ایمان تنها بدون عمل صالح مانند پرنده ایست که فقط یک بال دارد و نمی تواند پرواز کند.

اما از بین اعمال صالح نیز یکی از همه باارزش تر است و بدون آن همهٔ اعمال ما نیست و نابود می شود؛ و آن چیزی نیست جز ولایت.

 پس این دفاع از ولایت است که باعث مقام و منزلت این بانوی گرامی شده همان طور که مقام عمه اش حضرت زینب (سلام الله علیها) و مادرش حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هم به خاطر دفاع از ولایت بود.

دفاع از ولایت نام این بانوان گرامی را در تاریخ و تا ابد مانگار کرده است.

دخترم اگه امروز روز توست، تو هم باید صاحب این روز را الگوی خودت قرار بدهی؛ در ایمان و نجابتت و از همه مهمتر در دفاع از ولایت.

درست است، این راه ادامه دارد و هیچ وقت بسته نمیشود، یک روز ولی ما امام علی (علیه السلام) بود، زمانی امام حسین (علیه السلام) و امام رضا (علیه السلام) و امروز هم ولی ما، حجت بر حق، امام زمان (عج الله تعالی فرجه شریف) است.

امام زمان نیز امروز احتیاج به حامی دارد، کسی که خود را فدای راه آن بزرگوار کند و به کسی که از او دفاع کند.

 عزیزم! با خودت فکر کن که در این زمان چطور میتوانی از ولی خدا دفاع کنی؟

 نظر دهید »

همراه ولایت

17 تیر 1396 توسط طاهره رفيعي

​

​
ایام ورود جناب مسلم بن عقیل به کوفه است
یادتان باشد عمل نکردن به حکم نائب امام و همراهی نکردن او باعث شد تا عاشورا رخ دهد در حالیکه مسلم جوانی بیش نبود و معصوم هم نبود اما در آن روزگار باید از طرف شیعیان پشتیبانی میشد
اگر پشتیبانی از او میشد ؛ هرگز عاشورایی رخ نمیداد…. چرا که چند هزار نفر با جناب مسلم قصر فرمانداری کوفه را محاصره کردند در حالیکه در قصر ابن زیاد لعنه الله فقط ده ها نفر حضور داشتند‼️

و فقط کافی بود چند ساعت در کنار مسلم میماندند‼️
پس یادتان باشد یاری نکردن نایب امام که معصوم هم نبود در آن برهه لازم بود‼️

 1 نظر

ولایت مداری

12 خرداد 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 نظر دهید »

برگی از عبرت های تاریخ 

20 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
(نشریه 316) بهمن 1395. ارسال شده در برگی از عبرتهای تاریخ
(مقایسه ی تاریخی در کلام امام خامنه ای) همه ی سوابق محو شد

« اگر حال فعلی اشخاص در نقطه‌ی مقابل آن گذشته بود، آن گذشته دیگر کارائی ندارد. این همان قضاوتی بود که امام امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) با جناب طلحه و جناب زبیر کرد.

شما باید بدانید طلحه و زبیر مردمان کوچکی نبودند. جناب زبیر سوابقی درخشان دارد که نظیر آن را کمتر کسی از اصحاب امیرالمؤمنین داشت.
بعد از به خلافت رسیدن جناب ابی‌بکر، در همان روزهای اول، پای منبر ابی‌بکر چند نفر از صحابه بلند شدند، اظهار مخالفت کردند، گفتند: حق با شما نیست؛ حق با علی بن ‌ابی طالب است. اسم این اشخاص در تاریخ ثبت است… یکی از آن اشخاصی که پای منبر جناب ابی‌بکر بلند شد و از حق امیرالمؤمنین دفاع کرد، زبیر است. این سابقه‌ی زبیر است.
مابین آن روز و روزی که زبیر روی امیرالمؤمنین شمشیر کشید، فاصله بیست و پنج سال است… اما امیرالمؤمنین با اینها چه کرد؟ جنگید.
امیرالمؤمنین از مدینه لشکر کشید، رفت طرف کوفه و بصره، برای جنگ با طلحه و زبیر. یعنی آن سوابق محو شد، تمام شد.
امام(ره) ملاکش این بود، معیارش این بود.بعضیها با امام از پاریس تو هواپیما بودند و آمدند ایران؛ اما در زمان امام به خاطر خیانت اعدام شدند!
بعضیها از دورانی که امام در نجف بود و بعد که به پاریس رفت، با ایشان ارتباط داشتند، در اول انقلاب هم مورد توجه امام قرار گرفتند؛ اما بعد رفتار اینها، موضعگیریهای اینها موجب شد که امام اینها را طرد کرد، از خودش دور کرد.مبنای نظام اسلامی این است و امام اینجوری عمل کرد…

 نظر دهید »

سکوت تاسف برانگیز

10 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

سکوت تاسف برانگیز
محمد بن مسلمه، از بزرگان انصار و مجاهدان در بدر و احد و جنگهاى ديگر بود و جایگاه او در حدی معتبر بود كه پيامبر(ص) در هنگام عزیمت به برخي جنگها، وی را به جاي خويش در مدينه مي گذاشتند. همچنین از جانب پيامبر(ص) به فرماندهي برخي جنگهایی که رسول خدا(ص) در آنها حضور نداشتند منصوب شده و با شجاعت و كاملاً موفّق نيز عمل كرده است.

وی در شجاعت به حدی مشهور بود که او را سوارکار رسول الله(ص) می نامیدند.
همین محمد بن مسلمه با این سوابق درخشان، بعد از وفات رسول خدا(ص) اقدام به سکوت کرد و به بهانه ی احتیاط!، از بیعت با امیرالمومنین(ع) خودداری نمود.
وی با وجود سوابق دلاوري، خودش را از جنگ هاي زمان حضرت علی(ع) هم كنار كشيد و با اين عنوان كه در فتنه هاي داخلي،‌ وارد نمي شوم و فقط حاضر به كشتن مشركين هستم، به جماعت قاعدين پيوست. سكوت و عدم همراهي امثال او در ايجاد ترديد و شبهه در ميان مردم بسيار تأثيرگذار بود.
محمدبن مسلمه كه تا قبل از زمان حكومت حضرت علي عليه السلام در مدينه ساكن بود، با شروع فتنه ی جمل به بيابان هاي اطراف پناه برد و خيمه اي براي سكونت برپا كرد و مي گفت كه از شرّ فتنه فرار كرده است.عاقبت نیز بعد از سالها اقامت در بیابان و سکوت در مقابل فتنه و عدم همراهی با اهل حق، درگذشت و (مروان) نماز میت را بر پیکرش خواند.
در مقطع کنونی نیز سکوت برخی سابقون و بزرگان و عدم همراهی آنها با ولایت در مواردی که به حرف حق و سخن و حضور در صحنه ی آنان نیاز است، از مهمترین عواملی است که اهل باطل و منافقین و دشمنان را نسبت به نظام و انقلاب و ولایت، گستاخ نموده است و البته عاقبت افراد ساکت و قاعدین انقلاب، عاقبتی سخت و عبرت آموز خواهد بود.

 1 نظر

عبرت های تاریخ

09 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

عاقبت زبیـر اسلام
یکی از غمناک ترین صحنه های تاریخ، ماجرای جسارت به حضرت زهرا(س) و شهادت ایشان تنها به فاصله ی قریب سه ماه از رحلت رسول الله(ص) است.
بعد از ماجرای سقیفه، تنها تعداد انگشت شماری از اصحاب پیامبر(ص) به یاری حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) شتافتند که یکی از آنها زبیربن عوام بود.

زبیر کسی است که پیامبر(ص) برای شمشیر او دعا کردند و در شورای سقیفه علیه حضرت حاضر نشد. وی ازبزرگان قریش بود و آن چنان منزلتی نزد حضرت زهرا(س) داشت که حضرت زهرا(س) در واپسین روزهای عمر مبارک خود، خطاب به امیرالمؤمنین(ع) اظهار داشتند: راضی نیستم در تشییع من هیچ کس از مردم و حاکمان حاضر شوند و اگر شما از انجام وصایای من معذور هستید، این کار را به زبیر واگذار می کنم.
بر اساس منابع تاریخی، در تشییع جنازه حضرت زهرا(س) تعداد بسیار اندکی از خواص و یاران امیرالمومنین(ع) حضور داشتند و بجز شخص امیرالمومنین(ع)، و امام حسن(ع) و امام حسین(ع)، زبیر، عمار، مقداد، عقیل، ابوذر، سلمان و چند نفر از بنی هاشم بر حضرت فاطمه(س)، نماز خوانده و در آن شب ایشان را دفن کردند.
همین زبیر که از محرم ترین یاران اهل بیت بود، در دوران 25 ساله ی خلفاء اندک اندک دچار استحاله و دنیاطلبی و ثروت اندوزی و حب قدرت و فرزند شد و کارش به جایی رسید که بعنوان یکی از ثروتمندترین صحابه؛ در اولین روزهای حکومت امیرالمومنین(ع) با همکاری طلحه و عایشه، جنگ جمل را براه انداخت و بر امام خود شمشیر کشید و عاقبت پس از کناره گیری دیرهنگام از جنگ، بدست فردی در بیابان کشته شد و دنیا و آخرت خود را بر باد داد.

 1 نظر

خامنه ای کوثر است ، دشمن او ابتر است

08 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
خامنه ای کوثر است ، دشمن او ابتر است
حضرت رسول اکرم (ص) و حضرت خدیجه (س)، پنج فرزند داشتند: قاسم، زینب، عبدالله، ام کلثوم، رقیه و حضرت فاطمه (س). دو فرزند پسر حضرت محمد (ص)، به فاصله ی اندکی از دنیا رفتند و بعد از وفات این دو پسر که رنج فراوانی برای رسول خدا (ص) به دنبال داشت، در کوچه های مکه، عده ای از منافقان صدر اسلام، با رسول خدا (ص) رو به رو شدند. «عاص بن وائل» که از ناراحتی رسول خدا (ص) به وجد آمده بود، فرصت را غنیمت دانست و خواست ایشان را با کنایه ای برنجاند. بنابراین رو به حضرت کرد و با گستاخی گفت: «چه خوب شد ابتر (بی دنباله) شدی!».

در پی این کنایه و دل شکسته شدن رسول خدا (ص)، سوره ی کوثر نازل شد: «« به نام خداوند رحمان و رحیم. ما به تو کوثر(خیر کثیر و فراوان و نام نهری در بهشت) عطا کردیم، پس به شكرانه ‏اش براى پروردگارت نماز بخوان و قربانى كن، و بدان كه محققاً شماتت‏ گوى و دشمن تو ابتر و بی دنباله است»».
علامه طباطبایی در تفسیر المیزان، در بیان تفسیر سوره ی کوثر، می گوید: «همانطور كه مى ‏بينيم خداى تعالى بعد از درگذشت آن حضرت، بركتى در نسل آن جناب (از ذریه ی حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها) قرار داد، به طورى كه در همه عالم هيچ نسلى معادل آن ديده نمى ‏شود، آن هم با آن همه بلاها كه بر سر ذريه آن جناب آوردند و گروه گروه از ايشان را كشتند.».

در مقطع کنونی نیز، برخی افراد، با سخنان باطل و کنایه های خاص، سعی در اهانت به ولایت فقیه و حمله به ارزشهای انقلاب و عقده گشایی می کنند که بر مبنای سنت الهی، محکوم به نابودی و فنا هستند.
و چه زیباست تعبیر ماندگار حضرت آیت الله نوری همدانی در اوج فتنه که با حضور مردانه در صحنه فرمود:
(خامنه ای کوثر است، دشمن او ابتر است).

 2 نظر

شهادت امام موسی کاظم(علیه السلام)

03 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 2 نظر

ولایت فقیه

27 فروردین 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 1 نظر

رهبر

27 فروردین 1396 توسط طاهره رفيعي

​
⭕️ رهبر ۷۸ ساله ایران
🔴مجله تایمز در سرمقاله خود می نویسد: رهبر ۷۸ساله ایران، ۲۸ سال کشوری را در پر تلاطم ترین طوفان ها جوری رهبری کند که امن ترین کشور خاورمیانه باشد.
🔸رهبر ۷۸ساله ايران، سه ساعت برای مردمانش صحبت میکند بدون ذره ای تکرار، آن هم بدون خوردن قطره ای آب!!(در علم سیاست به آن تَکلُّم سه وجهی گویند)

🔸رهبر ایران با۸۰دقیقه تکلم سه وجهي، رکورد تکلم سه وجهی که مربوط به هیتلر و چرچیل، با ۹دقیقه بود را شکسته است.
🔸رهبرِ۷۸ساله ایران درحالي که دروس تخصصی اقتصاد را نخوانده، طرحی چند صَد صفحه ای از مباحث اقتصادی نوین را برای کشورش می نويسد که مورد تحسین اقتصاد دانان بین المللی قرار میگیرد!!!
🔸رهبر۷۸ساله ايران دریک سخنرانی یک ساعته جامعه خویش را آسیب شناسی کرده و نقاط ضعف و قوت جامعه را با ساده ترین کلمات به مردم ميفهماند.
🔸رهبر ۷۸ ساله ایران به مانند یک عضو کم درآمد جامعه زندگی می کند. و از همه جالب تر اينکه فرزندان خود را از مسئولیت های کشور منع کرده است.
🔸رهبر ۷۸ ساله ايران با یک هشدار واولتيماتومش شاه کشوری دیگر را به شدت مرعوب سازد(حادثه منا) تا جایی که فردای سخنرانی اش، تمام وعده های بر زمین مانده عملی میشود!!
🔸رهبر ایران رکورد بیشترین ساعات حضور در مناطق جنگي(هشت سال جنگ) را دارد.

رهبر ۷۸ ساله ايران مسایل بین المللی و آینده سیاسی جهان را بدرستی محاسبه و پیش بینی میکند!(برجام، جنگ يمن، رئیس جمهوری ترامپ و…)
🔸رهبر ۷۸ ساله ايران چنان سیاست مدار قدرتمندی می باشد که بزرگترین جنگ نرم جهانی که توسط تمامی سازمان های جاسوسی دنیا از سالها قبل طراحی شده بود را تنها با یک سخنرانی چند دقیقه ای خنثی میکند.
❌کجای دنیا دیده اید رهبری که در سن ۷۸ سالگی به تنهایی کوه پیمایی میکند‼️
🌐 مجله تايمز دسامبر 2016

 1 نظر

ولایت مداری

24 فروردین 1396 توسط طاهره رفيعي

‏‎‏‎

‍ 💠 ابراهیم و ولایت فقیه
🌺يكي از عمليات هاي مهم غرب كشور به پايان رسيد.

🌸پس از هماهنگي، بيشتر رزمندگان به زيارت حضرت امام رفتند.
🌺با وجودي كه ابراهيم در آن عمليات حضور داشت ولي به تهران نيامد!

🌸رفتم و از او پرسيدم : چرا شما نرفتيد!؟

🌸گفت: نمي شه همه بچه ها جبهه را خالي كنند، بايد چند نفري بمانند.
🌺گفتم: واقعاً به اين دليل نرفتي!؟

مكثي كرد وگفت :

🔵"ما رهبر را براي ديدن و مشاهده كردن نمي خواهيم، ما رهبر را مي خواهيم براي اطاعت كردن.”
🌺بعد ادامه داد : من اگه نتوانستم رهبرم را ببينم مهم نيست.
🔴👈"بلكه مهم اين است كه مطيع فرمانش باشم و رهبرم از من راضي باشد.”
📚برگرفته از کتاب #سلام_بر_ابراهیم

 1 نظر

وفا به عهد

12 فروردین 1396 توسط طاهره رفيعي

در روايتی که از امام زمان عجل الله تعالی فرجه نقل شده است: ” وَلَوْ أَنَّ أشْياعَنا وَفَّقَهُمُ اللّهُ لِطاعَتِهِ عَلَي اجْتِماع مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنَ بِلِقائِنا..” منظور حضرت از وفاي ب عهد، چه عهدي است؟ ما چه عهدي با امان زمان بسته ايم که به آن وفا نميکنيم.
وقتی انسان اسلام را پذیرفت در واقع تسلیم فرامین الهی است و خود این اسلام تعهدی است که همه مردم با اسلام دارند و عهدی است که در اطاعت از ولایت بسته ایم که در آیه 59نساء امر به اطاعت از خدا و رسول و ائمه نموده است و شیعه یعنی پیرو 
🖊بنابراین ما متعهد به پیروی از ائمه هستیم اگر در این پیروی صادق باشیم به عهد خود وفاداریم 

 1 نظر

ولایت مداری

11 فروردین 1396 توسط طاهره رفيعي

🌹‍ دستورالعمل علامه حسن زاده 🌹‍
🔴‍ درباره ماه رجب ماه ولايت🔴‍
🔷‍ شهر مبارك ولايت به شما روى آورده، ان شاءالله، از رجبيون بوده باشيد.
💭‍ كسانى كه مى ‏خواهند مقامات ليالى قدر و شهرالله را ادراك كنند، از ابتداى شهر ولايت، كه ماه رجب است، خودشان را آماده مى ‏كنند، بعد از شهر ولايت، شهر رسول الله است و بعد از آن شهرالله است،غرض از اول ماه رجب، رجبيون اهل ولايت، كسانى كه مى ‏خواهند ادراك شهرالله كنند، خودشان را مواظب و مراقبند كه عمده آن است كه اين حقايق در آدم تحقق يابد.
💭‍ اينها كه مى ‏خوانيم عرفان نظرى است. خواندن درس طب چيزى است، اما عملى ‏اش چيز ديگر است. آن دانستن فرمول و قواعد و فراگرفتن حرفى است، و اجرا كردن در مقام عمل حرفى است ديگر. عرفان عملى ورزيده شدن و ورزش كردن و پياده كردن در متن ذات خود، و چشيدن و يافتن است، غير از عرفان نظرى كه آگاهى به مفاهيم اسماء و عبارات بوده و دانايى مفهومى است و غير از آن دارايى حقيقى است.
💭‍ خداوند، إن شاءالله، شما را مؤيد بدارد، جانى پيدا كنيد كه اگر كتاب و اصطلاح و الفاظ را كنار بگذاريد زبان حال شما اين بوده باشد:
من آنچه خواندم همه از ياد من برفت🍂‍

الا حديث دوست كه تكرار مى‏ كنم‏🍂‍
💭‍ يك وجود قرآنى و يك انسان الهى شويد و بچشيد و بياييد و برسيد كه:
ايام خوش آن بود كه با دوست به سر شد🍂‍

باقى همه بى ‏حاصلى و بى ‏خبرى بود🍂‍
💭‍ اگر چنانچه اين كتاب‏ها و درس و بحث آدم را براى ابدش درست نسازد اين تلاش‏ها بى ‏فايده است. تأمل در ابد بفرماييد , ابد، يعنى هستيم كه هستيم. داريم خودمان را در اين مقطع زمان و در اين نشأه، كه مزرعه است، براى ابد مى ‏سازيم: «اقرء و ارق». خداوند، إن شاءالله، سر شما را به اسرار ولايت نورانى بفرمايد و ما هم در اين دعاى خير با شما شريك بوده باشيم.
📓‍ شرح فارسی اسفار اربعه، جلد سوم صفحه ۴۳، علامه حسن زاده ی آملی روحی فداه

 نظر دهید »

ولایت

25 اسفند 1395 توسط طاهره رفيعي

​

 نظر دهید »

امتیاز شیعیان

02 اسفند 1395 توسط طاهره رفيعي

🌸 #حدیث 🌸
🔵امتيازات شيعيان علی علیه السلام
✳️روزي رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم به علي بن ابيطالب (عليه‌السلام) فرمود:

🌹 اي علي! به شيعيان و يارانت ده امتياز را بشارت بده:

🔅1- حلال زادگي.

🔅2- ايمان صحيح.

🔅3- دوستي خدا با آنها.

🔅4- گشادي قبر.

🔅5- روشني پل صراط.

🔅6- نترسيدن از فقر و بي‌نيازي قلب.

🔅7- دشمني خدا با دشمنانشان.

🔅8- ايمني از خوره.

🔅9- آمرزش گناهان.

🔅10- همنشيني با من در بهشت

📘 نصایح،ص310

 نظر دهید »

لزوم ولی فقیه

29 بهمن 1395 توسط طاهره رفيعي

✅پرسش:
دلایل عقلی و نقلی ولایت فقیه چیست؟ 

🌺پاسخ:

دلایل اثبات ولایت فقیه به این شرح است:

أ. دلیل عقلى:

🔹 عقل حکم می‌کند که در رأس یک حکومت اعتقادى و آرمانى، باید شخصى قرار بگیرد که از آرمان آگاهى دارد و در شریعت اسلام، که آیین، احکام و قوانین الهى است، مصداق چنین شخصى فقیهان هستند.
ب. دلیل نقلى:

🔹براى اثبات ولایت فقیه به روایات فراوانى استناد شده است که برخى از آنها عبارتند از:
1⃣ رسول خدا(ص) فرمود: «اللهم ارحم خلفایى» (خدایا! جانشینان مرا مورد رحمت خویش قرار ده)، از آن‌حضرت‏ سؤال شد: جانشینان شما چه کسانى هستند؟ رسول خدا فرمود: «الّذین یأتون من بعدى یروون حدیثى و سنّتى» (آنان که بعد از من می‌آیند و حدیث و سنّت مرا نقل می‌کنند).
2⃣ توقیع شریفى که مرحوم صدوق در کتاب «اکمال الدین» از اسحاق بن یعقوب نقل می‌کند که حضرت ولى عصر(عج) در پاسخ به پرسش‌هاى او به خط مبارکشان مرقوم فرمودند:

 🌱«أمّا الحوادث الواقعة فارجعوا فیها إلى رواة حدیثنا، فإنّهم حجّتى علیکم و أنا حجّة الله علیهم»

 (در رویدادهایى که اتّفاق می‌افتد، به راویان حدیث ما مراجعه کنید؛ زیرا آنان حجّت من بر شمایند و من حجّت خدا بر آنان هستم).

 نظر دهید »

ولایت

24 بهمن 1395 توسط طاهره رفيعي

🔴بهار ولایت، شکوفا کنندۀ استعدادها 
#ولایت مانند بهار است. بهار روییدن را به هیچ درختی تحمیل نمی‌کند، ولی هوا را طوری تنظیم می‌کند که درختان خود رشد می‌کنند و استعدادهایشان شکوفا می‌شود. هنوز فصل بهار ولایت فرا نرسیده است ولی زور زمستان تمام شده است و درختان دارند جوانه می‌زنند. 

 نظر دهید »

ولایت مداری

24 بهمن 1395 توسط طاهره رفيعي

⭕️ مردم گاهی فقط باید اعتماد کنند!
💠امام حسن (ع): امام جامعه نمی‌تواند منطق و حکمت همه تصمیماتش را برای مردم توضیح دهد و مردم گاهی فقط باید اعتماد کنند!
#آخرین_مراحل_انتظار   

#تمرین_ولایت_مداری

🔸ابو سعيد عقيصا می‌گوید: به حسن بن على بن ابى طالب عرض كردم: اى فرزند رسول خدا چرا با معاويه صلح نموديد و حال آن كه می‌‏دانستيد حقّ با شماست نه با او و نيز می‌‏دانستيد كه معاويه گمراه و ستمگر است؟
💠حضرت فرمودند: آيا بعد از پدرم(ع) من حجّت خدا بر مردم و امام بر مردم نيستم؟

🔸عرضه داشتم: چرا؟

💠فرمود: آيا مگر من آن كسى نیستم كه رسول خدا(ص) درباره من و برادرم فرمودند: حسن و حسين دو امام بوده چه قيام كرده و چه بنشينند؟

🔸عرض كردم: آرى همين طور است.

💠فرمود: پس من همچنین امام هستم؛ چه قيام كنم، و من امام هستم؛ چه بنشينم. 

اى ابا سعيد! به همان علّتى كه پيامبر خدا(ص) با بنى ضمره و بنى اشجع و با اهل مكّه هنگام برگشت از حديبيّه صلح فرمودند من نيز با معاويه صلح نموده‌‏ام، رسول خدا(ص) با آن‌هایی صلح کرد که به نص صریح قرآن کافر بودند و معاويه و اصحابش به مقتضاى تأويل قرآن كافر مى‌باشند،

💠 اى ابا سعيد! اگر من از جانب خدا امام هستم پس جايز نيست در قبول صلح و يا جنگ به سفاهت رأى نسبت داده شوم‏، اگر چه #حكمت آنچه انجام می‌‏دهم [بر شما] مشتبه باشد.

💠 مگر نمی‌بينى خضر(ع) وقتى كشتى را شكافت و جوان را كشت و ديوار را تعمير كرد، موسى(ع) به خاطر عملش بر او غضب کرد، چرا که حكمت عمل خضر(ع) بر او مخفى بود. تا آن كه خضر(ع) دلیل کارهای خود را برای موسی(ع) بیان کرد و موسى(ع) راضى شد. 

💠وضع من هم همینگونه است. شما بر من غضب کردید به خاطر اینکه حکمت صلح را نمی‌دانستید. و اگر من این کار [صلح] نمی‌كردم در روى زمين يك نفر شيعه باقى نمی‌‏ماند، مگر اينکه كشته می‌شد. (زیرا به دلیل ضعف ایمان و دنیا دوستی و خیانت فرماندهان شیعیان و کمی بصیرا و سستی اراده‌ی لشکریان شیعه، نمی‌توانستیم با معاویه بجنگیم)
#آخرین_مراحل_انتظار #تمرین_ولایت_مداری #ظهور 

_____________________________

💠متن روایت

🔸عن أَبُو الْعَلَاءِ الْخَفَّاف‏ عَنْ أَبِي سَعِيدٍ عَقِيصَا قَالَ: قُلْتُ لِلْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ: يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ! لِمَ دَاهَنْتَ مُعَاوِيَةَ وَ صَالَحْتَهُ وَ قَدْ عَلِمْتَ أَنَّ الْحَقَّ لَكَ دُونَهُ وَ أَنَّ مُعَاوِيَةَ ضَالٌّ بَاغٍ؟

💠فقَالَ: يَا أَبَا سَعِيدٍ! أَ لَسْتُ حُجَّةَ اللَّهِ تَعَالَى ذِكْرُهُ عَلَى خَلْقِهِ وَ إِمَاماً عَلَيْهِمْ بَعْدَ أَبِي ع؟

🔸قلْتُ: بَلَى.

💠قالَ: أَ لَسْتُ الَّذِي قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص لِي وَ لِأَخِي: الْحَسَنُ وَ الْحُسَيْنُ إِمَامَانِ قَامَا أَوْ قَعَدَا؟

🔸قلْتُ: بَلَى.

💠قالَ: فَأَنَا إِذَنْ إِمَامٌ لَوْ قُمْتُ وَ أَنَا إِمَامٌ إِذْ لَوْ قَعَدْتُ! يَا أَبَا سَعِيدٍ! عِلَّةُ مُصَالَحَتِي لِمُعَاوِيَةَ عِلَّةُ مُصَالَحَةِ رَسُولِ اللَّهِ ص لِبَنِي ضَمْرَةَ وَ بَنِي أَشْجَعَ وَ لِأَهْلِ مَكَّةَ حِينَ انْصَرَفَ مِنَ الْحُدَيْبِيَةِ. أُولَئِكَ كُفَّارٌ بِالتَّنْزِيلِ وَ مُعَاوِيَةُ وَ أَصْحَابُهُ كُفَّارٌ بِالتَّأْوِيلِ، يَا أَبَا سَعِيدٍ! إِذَا كُنْتُ إِمَاماً مِنْ قِبَلِ اللَّهِ تَعَالَى ذِكْرُهُ، لَمْ يَجُزْ أَنْ يُسَفَّهَ رَأْيِي فِيمَا أَتَيْتُهُ مِنْ مُهَادَنَةٍ أَوْ مُحَارَبَةٍ وَ إِنْ كَانَ وَجْهُ الْحِكْمَةِ فِيمَا أَتَيْتُهُ مُلْتَبِساً! أَ لَا تَرَى الْخَضِرَ ع لَمَّا خَرَقَ السَّفِينَةَ وَ قَتَلَ الْغُلَامَ وَ أَقَامَ الْجِدَارَ، سَخِطَ مُوسَى ع فِعْلَهُ لِاشْتِبَاهِ وَجْهِ الْحِكْمَةِ عَلَيْهِ حَتَّى أَخْبَرَهُ، فَرَضِيَ. هَكَذَا أَنَا. سَخِطْتُمْ عَلَيَّ بِجَهْلِكُمْ بِوَجْهِ الْحِكْمَةِ فِيهِ. وَ لَوْ لَا مَا أَتَيْتُ، لَمَا تُرِكَ مِنْ شِيعَتِنَا عَلَى وَجْهِ الْأَرْضِ أَحَدٌ إِلَّا قُتِل

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

مهدویت۱۲

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احکام
  • اخلاق
  • اعتقادی
  • اقتصادی
  • اهل بیت علیهم السلام
  • بدون موضوع
  • تاریخی
  • تربیتی
  • تفسیر
  • تقویت حافظه
  • حجاب
  • حدیث
  • دل نوشته
  • دوست یابی
  • راه سلوک
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • سیاسی
  • شهدا
  • عبادی
  • فرهنگی
  • فضای مجازی
  • مناسبتی
  • مهدویت
  • نهج البلاغه
  • ولایت
  • پاسخ به شبهات

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

کاربران

آمار

  • امروز: 53
  • دیروز: 99
  • 7 روز قبل: 747
  • 1 ماه قبل: 4478
  • کل بازدیدها: 147024

رتبه