مهدویت۱۲

  • خانه 
  • گناه نکردن چگونه خوابیدن تفسیر انقلابی گری جایگاه علوم غیر دینی ترس از خدا محاسبه نفس اراستگی ریزش مو برکت 
  • تماس  
  • ورود 

اتمام حجت

22 بهمن 1396 توسط طاهره رفيعي

​
اتمام حجت رهبر معظم انقلاب ۱۳,بهمن ۱۳۹۶

همه ما ایرانیها اعم از شیعه و سنی ، همه اقوام از ، کرد ،عرب، لر ، ترک ، بلوچ ، ترکمن ، بختیاری ، و….گرفته تاهمه جریانات سیاسی اصولگرا ، اصلاح طلب و….باید بدانیم.جایگزینی برای نظام جمهوری اسلامی فعلی وجود نخواهد داشت. اگر خدای ناکرده این نظام جمهوری اسلامی فعلی سرنگون شود ، فکر نکنید زمان قبل از انقلاب مثل دوران پهلوی شکل می گیرد. نخیر . آنهایی که خواب تشریف دارند را بیدار کنید.

امریکا و انگلیس پشت دستشان را داغ کرده اند که بخواهند حکومتی مانند پهلوی را دوباره بر سر ما ایرانیها بگذارند!!!. پس جایگزین این نظام جمهوری اسلامی اگر خدای نکرده سرنگون شود چیست؟!

جوابش را آمریکایی ها از زبان سگ هارشان داعش بیان کرده اند ، حمام خون ، قتل عام سراسری ، فاجعه انسانی ، نسل کشی ایرانیان بصورتی بسیار بدتر از میانمار !!!

لذا این جاهلانی که فکر می کنند با رفتن ولایت فقیه و از بین بردن جمهوری اسلامی همه چیز عالی میشود ، بسیار بسیار نادان تشریف دارند. اینها هیچ چیز از عالم سیاست و گرگهای در کمین مردم ایران نمی دانند.

آخر و عاقبت نظام جمهوری اسلامی چیزی بسیار بدتر از سوریه فعلی است. حالا سوریه کسی مانند ایران را داشت بفریادش برسد، اگر ما غارت شویم ، اگر به ما شبیخون بزنند خدا میداند چه خواهد شد. فقط همین را بدانید که کار بجاهایی برسد که حسرت این ایام را خواهیم خورد. باید دست خانواده ات را بگیری و فراری کوه و بیابان بشویم.

ای مردم ایران ، قدر این امنیت را بدانید و همه مشکلات را با جان و دل تحمل کنید ، در انتخابات دقت کنید ، ‌کسی را به داخل مجلس و دولت بفرستید که زجر کشیده و از طبقه محرومین باشد، آنگاه مشکلات کشور حل خواهد شد. به تفکر انقلابی رأی دهید. آشوب و اغتشاشات مایه خوشحالی دشمن است. خیلی دقت کنید.

 1 نظر

الله اکبر

21 بهمن 1396 توسط طاهره رفيعي

​
دروغ میگوید . . . دروغ میگوید کسی که ادعای وطن پرستی میکند اما در راهپیمایی بیست و دوم بهمن حضور ندارد.
 دروغ میگوید کسی که ادعا میکند جانش را فدای ایران میکند اما در راهپیمایی بیست و دوم بهمن حضور ندارد. . دروغ میگوید کسی که ادعا میکند آینده کشور برایش مهم است اما در راهپیمایی بیست و دوم بهمن حضور ندارد. . دروغ میگوید کسی که ادعا میکند گوش به فرمان رهبر انقلاب است و در راهپیمایی بیست و دوم بهمن حضور ندارد. . دروغ میگوید کسی که ادعا میکند ولایت پذیر است اما به ندای ولی و مقتدای مسلمانان جهان لبیک نمی‌گوید و در راهپیمایی بیست و دوم بهمن حضور ندارد. . دروغ میگوید کسی که ادعا میکند اگر امام زمان ظهور کند در رکاب حضرت خواهد بود ولی در راهپیمایی بیست و دوم بهمن حضور ندارد. یادمان باشد جایی که امام خامنه ای در صحنه است اگر نیامدیم در نماز ایستاده یا در شراب نشسته بودنمان فرق ندارد. پس می آییم تا به جهان ثابت کنیم ما نمیگذاریم تاریخ تکرار شود و امام مسلمین باز تنها به قربانگاه برود. می آییم تا حضورمان تمرینی باشد برای حضور در لشکر امام زمانمان. الله اکبر

 نظر دهید »

هدف امریکا

11 بهمن 1396 توسط طاهره رفيعي

​

حضرت آیت الله خامنه‌ای:

 در ابتدای جلسه درس خارج فقه با ابراز تأسف عمیق از کشتار مردم بی‌گناه در حوادث تروریستی اخیر افغانستان، گفتند: هدف امریکا از انتقال تروریست‌های داعش به افغانستان، موجه کردن ادامه حضور خود در منطقه و ایجاد امنیت برای رژیم صهیونیستی است.
🔹رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به امضای داعش بر ترور صدها نفر از مردم در حوادث ماههای اخیر افغانستان، افزودند: همان دست‌هایی که با ایجاد داعش، آن را ابزاری برای ظلم و جنایت علیه مردم در سوریه و عراق قرار داد، امروز پس از شکست در آن مناطق به‌دنبال انتقال داعش به افغانستان هستند و کشتارهای اخیر در واقع آغاز همین نقشه است.
🔹ایشان افزودند: برای تروریست‌های مورد حمایت امریکا شیعه و سنی فرق نمی‌کند و مردم غیرنظامی اعم از شیعه و سنی هدف آنها هستند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی، مشغول‌سازی ملت‌های منطقه به خود را سیاست درجه اول امریکایی‌ها دانستند و گفتند: امریکا به‌دنبال آن است که این منطقه روی خوش نبیند و دولت‌ها و ملت‌های منطقه به خود مشغول باشند تا به فکر معارضه با عامل خبیث استکبار یعنی صهیونیسم نیفتند.
🔹حضرت آیت الله خامنه‌ای هدف بعدی امریکا از ایجاد ناامنی را موجه‌کردن حضور خود در منطقه بیان کردند و افزودند: امریکایی‌ها خود عامل اصلی ناامنی در افغانستان هستند و کشتارهایی که به اسم مذهب در این منطقه از حدود بیست سال قبل انجام گرفت، مستقیم یا غیرمستقیم بوسیله عوامل امریکا بود و اکنون نیز به‌دنبال آن هستند که با ایجاد ناامنی، حضور خود را تأمین کنند و اهداف سیاسی و اقتصادی‌شان را پیش ببرند.
🔺رهبر انقلاب اسلامی گفتند: لعنت خدا بر استکبار و عوامل آن و بر رژیم خبیث و جنایتکار صهیونیستی و امریکا که اینگونه مسلمانان را نابود می‌کنند. ۹۶/۱۱/۱۰

 نظر دهید »

هدف از تشکیل حکومت در منطقه

03 تیر 1396 توسط طاهره رفيعي

​
رهبرانقلاب:

 امیرالمؤمنین برای حکومت یک شأن واقعی قائل نیست؛ حکومت برای علی (علیه‌السلام) یک هدف نیست؛ برای او، حکومت ارزشی ندارد، باز هم حاضر نیست برای به‌دست آوردن یک مقام، یک جاه، از ارزشها بگذرد؛ امّا وقتی احساس میکند که وظیفه است، احساس میکند زمینه آماده است و او میتواند این نقش عظیم و اساسی را بر عهده بگیرد، آن‌وقت قبول میکند. ۱۳۶۶/۳/۲۲

ايشان بعد از قبول خلافت هم فرمود: اگر وظیفه‌ى من با توجّه، قبول، بیعت و خواست مردم بر من مسجّل و منجّز نمیشد که در مقابل ظلم بایستم و با تبعیض مبارزه و از مظلوم دفاع کنم، باز هم قبول نمیکردم. یعنى امیرالمؤمنین میگوید من قدرت را به‌خاطر قدرت نمیخواهم. … اگر قدرت براى مبارزه با ظالم در همه‌ى ابعاد ظلم و ستم -داخلى، اجتماعى و اقتصادى که حادترینش است- میباشد، خوب است. ۱۳۸۲/۹/۲۶

 نظر دهید »

 علما باید سیاسی‌ترین قشر باشند

16 خرداد 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔵 علما باید سیاسی‌ترین قشر باشند
پیامبر اکرم(ص) فرموده است: العلماء ورثة الانبیاء. پس علما باید سیاسی‌ترین قشر جامعه باشند، چون انبیاء در صدر وظایفشان نجات مردم از ظلم و طاغوت بوده است.

 1 نظر

اين كجا و ان كجا؟

14 خرداد 1396 توسط طاهره رفيعي

​
عده ای سرب وگلوله,عده ای ملیاردها.

هردوتا خوردند اما این کجا وآن کجا!
این یکی از سوز ترکش آن یکی هم در سونا

هردو میسوزند اما این کجا وآن کجا!
عده ای بر روی مین و عده ای بر بال قو

هردو خوابیدند اما این کجا وآن کجا!
این یکی بر تخت ماساژ آن یکی بر ویلچرش

هردو آرام اند اما این کجا وآن کجا!
این یکی در عمق دجله,آن يکی آنتاليا

هر دو در آبند اما این کجا وآن کجا!
این یکی با گازخردل, آن يكي با گاز پارس.

هردو میسازند اما این کجا وآن کجا!
عده ای کردند کار و عده ای بستند بار

هردو فعالند اما این کجا و آن کجا!
باکری ها سمت غرب و نجومی خورها سمت غرب

هر دو تا رفتند اما این کجا وآن کجا؟
آن یکی بر پشت تانک و آن یکی بر صدر بانک

هر دو مسئولند اما این کجا و آن کجا!
عده ای بر تار شیطان میتنند چون عنکبوت.

عده ای بر حق و جاویدند اما این کجا و آن ك

 نظر دهید »

 زنان ثابت کردند که در مجاهده مقدّم بر مردانند

14 خرداد 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🌙 آیت‌الله خامنه‌ای:

💬 امام فرمودند - و درست هم فرمودند - که: اگر زنان در این نهضت همکاری نمیکردند، انقلاب هم پیروز نمیشد.
✅ یقیناً اگر زنها در داخل خیابان‌ها و در راهپیمایی‌های عظیم حضور پیدا نمیکردند، انقلاب پیروز نمیشد. ۱۳۷۹/۰۶/۳۰
✨ امام خمینی:

✊️ زنان در عصر ما ثابت کردند که در مجاهده همدوش مردان بلکه مقدّم بر آنانند…
❇️ همین خانمهای #محجبه، همینها که مظهر عفاف هستند، در نهضت پیشقدم بودند و در ایثار مال هم پیشقدم.
💰 ایثار کردند جواهرات و طلاهایی که دارند، برای #مستضعفین… ارزش اعمال به معنویات اعمال است.
💠 خواهرهای ما که در عصر نهضت شرکت داشتند ارزش اعمال آنها بیشتر بود از ارزش اعمال مردها. ۱۳۵۸/۰۲/۲

 نظر دهید »

ولایت مداری

12 خرداد 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 نظر دهید »

کرسنت به زبان ساده

10 خرداد 1396 توسط طاهره رفيعي

ماجرای قرارداد کرسنت که زیاد از رسانه ها نام آن را می شنویم چیست؟
به گزارش مسیر آنلاین قرار داد کرسنت، قرارداد فروش گاز به یک شرکت اماراتی است. در اواخر دولت خاتمی این قرارداد امضا شد. مشکل این قرارداد این بود که گاز را به بهای بسیار اندک و با شرایطی کاملا یک طرفه به نفع طرف مقابل باید به فروش می رساندیم.
پس از مدتی مشخص شد این قرارداد با وجود یک طرفه بودن و فاجعه‌بار بودن به لحاظ حفظ منافع ملی به این جهت باز هم امضا شده است که برخی از مدیران و مسئولین نفتی با رشوه‌ای که از آقای جعفر، یعنی طرف اماراتی این قرارداد گرفته‌اند، زمینه امضای آنرا فراهم کرده اند.
در این زمینه پای برخی از مدیران نفتی دوره آقای زنگنه در میان است و البته پای مهدی هاشمی رفسنجانی و دوست او یعنی عباس یزدان پناه یزدی که البته این دو معروف‌ترین دلالان نفتی دوره مدیریت زنگنه نیز به شمار می‌روند.
ایران با اطلاع از این موضوع و پس از رسانه‌ای شدن آن توسط کیهان، در دادگاه لاهه طرح دعوی کرد که این قرارداد یک طرفه است و با فساد و تبانی امضا شده و ما بر این اساس گاز نمی‌فروشیم.
دومین مرحله از این دادگاه در روزهای منتهی به رأی اعتماد زنگنه در سال 92 ادامه داشت تا اینکه با معرفی زنگنه و در دست گرفتن وزارت نفت توسط تیم قبلی، طرف مقابل (شرکت اماراتی) این بهانه را به دست آورد که ادعای فساد و تبانی در عقد قرارداد، دروغ است چون مجریان وقت قرارداد، اکنون مدیران نفتی هستند و در کشور خود محکوم نشده‌اند.
بر این اساس اگر دعوی طرف مقابل پیروز شود، ایران نه تنها باید به قیمت فاجعه باری گاز بفروشد بلکه باید میلیاردها دلار بابت غرامت عدم اجرای توافقنامه هم بپردازد. رقمی که تخمین زده می‌شود تا ۳۰ میلیارد دلار برآورد شده است. یعنی چند برابر پولی که دولت با تعلیق این همه فعالیت هسته‌ای از آمریکا دریافت کرده است.
دولت دو راه داشت:
1- یا بپذیرد مدیران نفتی فعلی‌اش در آن ماجرا فساد کرده‌اند و بر این مبنا در دیوان لاهه طرح دعوی کند.
2- یا اینکه زیر بار پذیرش فساد مهدی هاشمی و برخی مدیران وزارت نفت نرود و نزدیک ۳۰ میلیارد دلار (اصل قرارداد + جریمه ایران) به کشور ضرر بزند.

جالب آنجاست که امضا کننده پای قرارداد کرسنت، جز اولین افرادی بود که اقای زنگنه به سمت مدیرعامل شرکت ملی نفت منصوب کرد.

اما طی روزهای گذشته سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد با توجه به اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی مدنی توسط رئیس قوه قضائیه، حکم قضائی محکومیت تیم متهم کرسنت که اکنون نیز تیم اصلی زنگنه در وزارت نفت هستند قطعی شده است.
رکن الدین جوادی مدیر عامل شرکت گاز در زمان انعقاد کرسنت که امضا کننده و فرد اصلی این پرونده است بر اساس حکم دادگاه به انفصال از خدمت محکوم شد.
وی از ابتدای دولت یازدهم به سمت مدیر عاملی شرکت نفت منصوب شد و باعث شد تا شرکت کرسنت لایحه ای ۹۹ صفحه ای به دادگاه ارائه کند و مدعی شود که چگونه ممکن است قرارداد باطل باشد در حالیکه متهم اصلی فساد دوباره به مسئولیت برگشته است.

با قطعی شدن حکم دادگاه، زنگنه اکنون باید نفر اصلی خود در شرکت نفت را برکنار کند. همچنین لازم است اصغر هندی، وکیل مدافع زنگنه در پرونده های رشوه خواری استات اویل و توتال از مدیریت پرونده کرسنت برکنار شود.

گفتنی است در دو سال گذشته به دلیل سنگ اندازی تیم حقوقی زنگنه در شرکت نفت، پرونده ایران وضعیت وخیمی در دادگاه لاهه پیدا کرده است. بر اساس اطلاعات افشا شده از سوی شرکت اماراتی داناگاز (وابسته به کرسنت) دادگاه لاهه حکم به تایید قرارداد داده که به تبع آن خسارت ۱۵ تا ۵۰ میلیارد دلاری در انتظار ایران است

 1 نظر

 چرا مجلس و بالاتر از آن رهبر انقلاب را در جريان نگذاشتند؟ 

02 خرداد 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔴🔴🔴بخش دوم بیانات حضرت آيت‌الله العظمى مكارم شيرازى پیرامون سند 2030👇👇👇
1⃣اين سند همان‌طور كه از مقدمه‌اش پيداست در واقع يك عهدنامه است براى برنامه‌هاى آموزشى و اقتصادى و اجتماعى و غير آن، در پانزده سال در جهان. يعنى عده‌اى نشسته‌اند براى مردم دنيا تصميم گرفته‌اند كه فرهنگ سكولار غرب را در همه جا پياده كنند و به گفته خودشان، هدفشان دگرگون ساختن جهان ماست.
❓سؤال اين است آيا ما بايد بنشينيم تا ديگران درباره 15 سال، تمام شئون زندگى ما (توجه داشته باشيد سند مخصوص آموزش نيست به همه مسائل حتى محيط زيست و مسائل اقتصادى و غير آن نظر دارد) تصميم بگيرند و ما هم با اينكه مى‌توانيم آن را نپذيريم، چون صورت تخيير دارد آن را بپذيريم و قبول كنيم. با اينكه براى تحوّل آموزشى و ساير امور كشور خودمان برنامه داريم. آيا اين پيروى، پذيرش نظام سلطه و قیومیت دیگران نيست.
2⃣مهم اين است كه وقتى اين سند را پذيرفتيم بايد گزارش سالانه تمام اين امور را به آن‌ها بدهيم. يعنى آن‌ها مثلاً 120 سؤال درباره مسائل مختلف درباره تمام شئون كشور ما مطرح مى‌كنند و می گویند پاسخگو باشيد. اگر پاسخ دروغ بگوييم واويلا، اگر راست بگوييم از تمام شئون كشور ما باخبر مى‌شوند (جاسوسی آشکار). فراموش نكنيد كه از متولّیان اصلى اين سند يونسكو است كه بخش فرهنگى سازمان ملل است و هميشه دولت‌هاى سلطه‌گر جاسوس‌هايى در آن داشته و دارند، مانند ساير نهادهاى جهانى.
3⃣آقايان مى‌گويند ما هنگام پذيرش اين سند زير آن نوشته‌ايم ما تا آنجا اين سند را قبول داريم كه با فرهنگ و مذهب ما سازگار باشد، راست مى‌گويند اين را نوشته‌اند و در نامه‌اى كه به امضاء سه وزير نوشته شده، خدمت مقام معظم رهبرى ارسال داشته‌اند و رونوشت آن نامه را نيز براى ما فرستاده‌اند؛ ولى به اين نكته گويا توجه نفرموده‌اند كه تنظيم كنندگان اين سند معتقدند استثناء و شروطى كه در ذيل آن نوشته مى‌شود تا آنجا اعتبار دارد كه با روح اين سند مخالفت نداشته باشد؛ درست نظير آنچه ما در باب شرايط ضمن العقد مى‌گوييم كه اگر شرط برخلاف مقتضاى عقد باشد پذيرفته نيست. مسلّماً آنها مى‌گويند اينكه شرط كرده‌ايد برخلاف مذهب و فرهنگ و نظام شما نباشد اين برخلاف روح اين سند است. اين سند آزادى كامل براى همه جنسيت‌ها مى‌خواهد و براى همه مذاهب. بنابراين اين ملاحظه و شرط شما پذيرفته نيست. در نتيجه معيار همان متن سند است منهاى حاشيه‌ها.
4⃣الفاظى در اين سند بكار برده شده كه معنى آن را آن‌ها بر طبق اصطلاح خودشان تفسير مى‌كنند، مثلاً واژه خانواده، آن‌ها معتقدند خانواده هم خانواده‌هاى معمولى را در بر مى‌گيرد، هم خانواده‌هاى همجنس‌گرا را. يا واژه خشونت، كه بسيارى از عقايد و افعال مذهبى، را به نظر آن‌ها شامل مى‌شود. آنها سپاه و بسیج ما را مصداق خشونت می دانند.
5⃣اين سؤال براى همه مطرح است كه چرا اين سند بى‌سر و صدا به آموزش و پرورش داده شد و چندين كارگروه براى اجراى آن در آموزش و پرورش انتخاب شدند و گفته مى‌شود در بعضى از جاها نيز به اجرا درآمده. متولى اصلى اين گونه اسناد شوراى عالى انقلاب فرهنگى است، ما با اعضاى شوراى عالى انقلاب فرهنگى صحبت كرديم كه آيا اين سند را به شما داده‌اند و بررسى و تصويب كرده‌ايد؟ گفتند: ابدا، چنين چيزى نبوده. بعلاوه چرا مجلس و بالاتر از آن رهبر انقلاب را در جريان نگذاشتند؟ اين سؤالى است كه جواب آن آسان نيست.
6⃣در اين سند درباره كمك به كودكان و پايان دادن فقر در همه اشكال آن و در همه جا تصريح شده، از جمله در هدف 2 از اهداف هفده گانه مى‌خوانيم پايان دادن به گرسنگى، تامين امنيت غذايى و تغذيه بهتر و توسعه كشاورزى پايدار.
تصويب كنندگان اين سند در اين دو سال كه از عمر آن مى‌گذرد، كدام قدم براى محروميت زدايى از كودكان گرسنه يمن برداشته‌اند. كودكانى كه گرفتار بيمارى وبا و كمبود دارو و تغذيه هستند و چگونه نتوانستند گامى براى محاصرۀ اقتصادى يمن و غزّه بردارند تا مردم اين مناطق بتوانند از تغذيه سالمى برخوردار باشند. چه كمكى به ويرانى‌هاى سوريه و عراق كردند. اگر هدف دگرگون ساختن جهان است كه تيتر اين سند مى‌باشد، چه قدمى براى دگرگونى در اين دو سال برداشتند؟ آيا اين‌ها دليل بر آن نيست كه هدف اصلى چيز ديگرى است. بنابراين بايد اعتراف كرد كه اين سند برخلاف ظاهر پاره‌اى از قسمت‌هاى آن دامى است حساب شده براى ملت‌هاى جهان كه آن‌ها را در زير سلطه خود درآورند و فرهنگ و مذهب آن‌ها را دگرگون سازند.
مطالعه متن کامل👇👇👇

📎http://makarem.ir/main.aspx?lid=0&typeinfo=4&catid=6412&pageindex=0&mid=405843

 نظر دهید »

از شرّ تربیت یافتگان غرب به این زودی‌ها خلاص نمی‌شویم!

01 خرداد 1396 توسط طاهره رفيعي

​

​
🔻از شرّ تربیت یافتگان غرب به این زودی‌ها خلاص نمی‌شویم!
#امام_خمینی(ره):
🔹ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لكن از شرّ تربیت‏ یافتگان غرب و شرق به این‏ زودیها نجات نخواهیم یافت. اینان برپادارندگان سلطۀ ابرقدرت‌ها هستند و سرسپردگانی می‏باشند كه با هیچ منطقی خلع سلاح نمی‏شوند.
🔹ملت عزیز ایران و سایر كشورهای مستضعف جهان اگر بخواهند از دام‌های شیطنت‏‌آمیز قدرت‌های بزرگ تا آخر نجات پیدا كنند، چاره‌ای جز اصلاح فرهنگ و استقلال آن ندارند.

🔸پیام امام(رحمة الله علیه) به فرهنگیان و دانشجویان مراكز تربیت معلم‏

📚 صحیفۀ امام/ج15/ص۴۴۶

.

 نظر دهید »

 فاذا فرغت، فانصب

01 خرداد 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔻 دستور خداوند: فاذا فرغت، فانصب! 🔻 #بن_بستی وجود ندارد..

#انتخابات

«فاذا فرغت فانصب»(1)؛ قرآن به ما میگوید: وقتی این کار را تمام کردی، این تلاش را تمام کردی، تازه خودت را آماده کن، بایست برای ادامه‌ی کار! …اصلاً بن بستی وجود ندارد در آرمانخواهىِ صحیح و واقع‌بینانه… توقع من از عزیزان دانشجو این است که همواره دنبال آرمانها باشند؛ چه در آن مواردی که حادثه‌ای که پیش می‌آید، طبق دلخواه شما است، چه در آنجائی که حادثه‌ای که پیش می‌آید، طبق دلخواه شما نیست؛ آرمانگرائی را با نگاه به واقعیتها از دست ندهید و دنبال کنید. 
🔹بیانات مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان‌؛ 19 رمضان؛ ۱۳۹۲/۰۵/۰۶

🔸(1)قرآن کریم، سورۀ انشراح، آیه ۷

 نظر دهید »

روز جشن

29 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 نظر دهید »

برنده اصلی ملت ایران است

29 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 نظر دهید »

تأثبر یک رأی

29 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 نظر دهید »

از اثر دعا غافل نشویم!

29 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔻از اثر دعا غافل نشویم!
#انتخابات 
💠 رسول خدا(ص): عَمَلُ البِرِّ کُلُّهُ نِصفُ العِبادَةِ وَالدُّعاءُ نِصف‏ٌُ؛ همۀ کارهاى نیک، نصف عبادت است و دعا نصف دیگرش‏!(1)
💠همۀ زحماتی که تا الان برای نتایج بهتر در #انتخابات و سربلندی کشور امام زمان(ع) کشدیم یک طرف، دعا هم یک طرف!
💠برای دعا وقت بگذاریم، زحمت بکشیم، اثر دعا را دست کم نگیریم، امام صادق(ص) فرمود: دعا مقدرات قطعی الهی را هم تغییر می دهد؛ ُ الدُّعَاءُ یَرُدُّ الْقَضَاءَ بَعْدَ مَا أُبْرِمَ إِبْرَاماً(2)
💠 حضرت آیت الله بهجت(ره): آیا می‌شود شیعه باشیم و یک شب بگذرد و برای نابودی دشمنان اسلام و اهل بیت(ع) دعا نکنیم؟! و یا دعای ما صمیمی نباشد؟! اگر دعاهای مقرون به اشک داشتیم، پیش می‌بردیم.(1) دعای باحالِ حُزن و اندوه و با تأثر قلبی از مردم واقع نمی شود. اگر می شد، قطعاً وضع این طور نبود. راه خلاص از گرفتاری ها، منحصر است به دعا کردن در خلوات برای فرج ولیّ عصر(ع) آن هم با خلوص و صدق نیّت و همراه با توبه.(2)
(1)کنزالعمال، حدیث3137

(2) کافی،ج2، ص470

(3)در محضر بهجت، ج2، ص230

(4)در محضر بهجت،ج2، ص۲۹۶

 نظر دهید »

آنچه سایه جنگ را از سر ملت دور کرده حضور آگاهانه و زمان شناسانه مردم بوده و سایه جنگ را قراردادها دور نکرده است.

24 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
حجت‌الاسلام رئیسی در اجتماع پرشور مردم در مصلی اردبیل: 
🔹سلام و درود خود را به مردان و زنانی که از خطه استان مرحوم شیخ صفی الدین اردبیلی برکاتی برای ایران داشتند، میفرستم. 

🔹سلام و درود بر مردان و زنانی که افتخارشان حسینی و ابوالفضلی زندگی کردن است. 

🔹سلام خود را به نسل دوم و سوم انقلاب میفرستم که می خواهند سرنوشت خود را معین کنند.

🔹آنچه سایه جنگ را از سر ملت دور کرده حضور آگاهانه و زمان شناسانه مردم بوده و سایه جنگ را قراردادها دور نکرده است.

🔹به افتخارات خود می بالیم اما در حوزه معیشت و اقتصاد و بیکاری انچه باید در تراز دولت اسلامی و شان مردم باشد، نیست.

🔹شان مردان و زنان ایرانی آن است که حقوق و کرامت آنها رعایت شود. 

🔹حق شهروندی یک بیکار آن است که شغل داشته باشد و حق شهروندی یک فقیر آن است که زندگی حداقلی داشته باشد. 

🔹حق شهروندی نمایش و نوشته نیست بلکه حق شهروندی آن است که یک جوان به راحتی کار مورد نظر خود را پیدا کند.

🔹آقایان می‌گویند نمی شود شغل میلیونی در سال ایجاد کرد. می‌گوییم مگر قانون مشخص نکرده و آیا از همه ظرفیت ها استفاده شده است؟

🔹بسیاری از کشورها معادل فروش نفت ما از فضای مجازی درآمد دارند. چهار برابر وضع فعلی می توان از فضای مجازی شغل ایجاد کرد.

🔹راه‌آهن اردبیل از حقوق مردم است و باید دولت نوکری مردم را کند . 

🔹این وظیفه دولت است که به حرف مردم توجه کند.

🔹نباید با کسی که دولت را نقد می‌کند با تحقیر برخورد کنیم. 

🔹اگر دانشجو یا طلبه‌ای حرفی از سر دلسوزی بزند نباید با تمسخر با او برخورد کرد

 نظر دهید »

حق شهروندی آن است که جوان خجالت از بیکاری نکشد.

24 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
♦️حجت الاسلام رئیسی در جمع پرشور مردم شهرکرد: 🔹می گویند به روستاها اینترنت آوردیم. ما می گوییم چرا از جوان و زنان به عنوان شعار تزیینی استفاده می کنید.

🔹امروز بحث از حقوق شهروندی نمایشی نیست که برای آن همایش برگزار کنید. حق شهروندی، کارگری است که باید کار داشته باشد و زنی که شان و منزلت او رعایت شود.

🔹حق شهروندی آن است که جوان خجالت از بیکاری نکشد. آقایان حرف درمانی بس است و نوبت اقدام و عمل است.

🔹آقایان دولت بگذارید مردم طعم شیرین عدالت اداری، عدالت اجتماعی و عدالت اقتصادی را بچشند.

🔹ما به محض آنکه می پرسیم چرا کارگران بيکار شدند، چرا کارخانه ها تعطیل شد، شما روی به اتهام و تهمت می آورید.

🔹حرف ما این است که رئیس دولت باید در مقابل فساد حساس باشد. وقتی که گفته می شود در نزدیک او فسادی انجام می شود باید تمکین کند نه اینکه مقاومت.

🔹صدای حق خواهی ملت شنیده نمی شود. اگر صدای ناراحتی مردم از وضع موجود را نشنوید به زودی خواهید شنید

 نظر دهید »

 اصوگرا و اصلاح طلب تقسیم درستی نیست!

24 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🌀 در طول تاریخ بشریت، حماقت به انسان لطمه زده است؛ نه قدرت دشمن!
🔴 اصوگرا و اصلاح طلب تقسیم درستی نیست!
🔴 ما در کشورمان دو جناح سیاسی داریم: «ساده‌ها و هوشمندها»؛ ساده‌لوح از هر جناح و جریانی که باشد، ساده‌لوح هستند

💠 شیطان و طاغوت، همیشه دشمنان بشریت بوده‌اند، ولی مشکل اساسی بشریت و انسان‌های مدافع حق در طول تاریخ، دشمن نبوده، بلکه آدم‌های #احمق، #ساده‌لوح، #سطحی_نگر و #نادانی بوده‌اند که همیشه به دشمن میدان داده‌اند.
💠 آدم‌‌های ساده‌لوح هستند که ملت‌های خود را فریب می‌دهند و بدبخت می‌کنند. دشمن دارد می‌آید غارت‌شان کند، اما اینها می‌گویند: «چیزی نیست! می‌رویم با او مذاکره می‌کنیم که آرام شود!»
💠 در طول تاریخ بشریت، حماقت به انسان لطمه زده است؛ نه قدرت دشمن! خداوند در قرآن مدام از این افراد گِله می‌کند و می‌فرماید: «أَکْثَرُهُمْ لا یَعْقِلُونَ» یعنی کسانی که ضربه می‌خورند، برای این است که عقل را به‌کار نمی‌گیرند.
💠به معاویه گفتند: تو چطور در نبرد با علی(ع) موفق شدی؟ گفت: من موفق نشدم، آدم‌‌های احمقی که پای رکابش بودند، این بلا را بر سرش آوردند! مثلاً ابوموسی اشعری که علی(ع) موقع مذاکره بهش پیام داد: به عقل و تجربه بی‌اعتنایی نکن! یعنی من از تو دین و ایمان نمی‌خواهم، فقط ساده نباش!(نهج‌البلاغه/نامه78)
💠 بعضی‌ها ساده‌‌اندیش هستند؛ تا خیلی از دشمن ضربه نخورند، بیدار نمی‌شوند! اینها در میان سیاستمداران ما هم هستند. بهشون می‌گویید: آمریکا قابل اعتماد نیست، ما به آمریکا بدبینیم. می‌گویند: «عرصۀ دیپلماسی عرصۀ بدبینی و خوش‌بینی نیست!» خُب اگر عرصۀ بدبینی و خوش‌بینی نیست، شما چرا خوش‌بین هستید؟! چرا واقع‌بین نیستید؟!
💠 پیامبر(ص) و علی(ع) از ساده‌ها ضربه خوردند. علی(ع) فرمود: آدم‌های ساده کمر مرا شکستند.(قَطَعَ ظَهْرِی..؛ خصال/1/69) ما هم از اول انقلاب، از ساده‌ها ضربه خوردیم. آدم‌های ساده، فکر می‌کنند می‌توانند مسیر دشمن را تغییر دهند. مثلاً می‌گفتند: «ما الان می‌رویم لبخند می‌زنیم، او هم مهربان می‌شود!»
💠دولت بازرگان، دولت ساده‌ای بود، می‌گفت: «می‌رویم با آمریکا کنار می‌آییم» درحالی‌که معلوم بود آمریکا دنبال نابودی ماست و با ما کنار نخواهد آمد. بنی‌صدر هم می‌گفت: ما با مجاهدین خلق، گفتگو می‌کنیم و درست می‌شود! می‌رفت با مسعود رجوی-فرماندۀ تروریست‌ها- گفتگو می‌کرد. اما آنها 17هزار نفر را ترور کردند!
💠 «ساده‌لوح» اصطلاحی است که حضرت امام(ره) به ادبیات سیاسی ما آورد. اولین بار هم صریحاً دربارۀ آقای منتظری به‌کار برد و فرمود: شما ساده‌لوح هستی! کشور را به دست لیبرال‌ها و از طریق آنها به دست منافقین می‌دهی!(صحیفه امام/21/331) امام(ره) معتقد بود کسی که به لیبرال‌ها اعتماد کند، ساده‌لوح است. و مشکل کشور ما هم، همین ساده‌ها هستند.
💠 سادگی موجب می‌شود انسان به دشمن خودش اعتماد کند! سادگی موجب می‌شود گاهی انسان به خودش اعتماد نکند و استعدادهای خودش و ملت خودش را نبیند.
💠 ما در کشورمان دو تا جناح سیاسی داریم؛ یکی جناح ساده‌ها که مدام در مقابل غرب ساده‌لوحی و اعتماد بی‌جا می‌کنند و عدم «اعتماد به‌نفس ملی» دارند و مدام «نمی‌شود، نمی‌توانیم» می‌گویند. و یکی هم جناح هوشمندها. ساده‌لوح در هر جریانی باشد، ساده‌لوح است. بنده این اصطلاح «اصولگرا-اصلاح‌طلب» را قبول ندارم. رئیس‌جمهور فعلی ما سال‌ها اصولگرا بوده، معاون ایشان اصلاح‌طلب بوده، ولی الان باهم هستند. پس معلوم می‌شود اصولگرا و اصلاح‌طلب اصطلاح دقیقی نیست. آدم ساده‌لوح از هر جناح و جریانی که باشد، ساده‌لوح است. انقلابی‌گری و دینداری هم یعنی هوشمندی.
💠 این ساده‌اندیشی است که فکر کنی «مشکلات را با مذاکره می‌شود حل کرد» ساده‌اندیشی است که فکر کنی: استکبار از ما دست بر می‌دارد! و اگر ما دست از موشک‌های خود برداریم، استکبار هم در مقابل ما زانو می‌زند، و با ما خوب می‌شود.
💠 ساده‌اندیش‌ها کسانی هستند که در مقابل دشمن دست از مقاومت برمی‌دارند و بعد به زمین می‌خورند. همان‌طور که ابوموسی اشعری، لشکر علی(ع) را زمین‌گیر کرد و به دشمن فروخت.
💠 کافیست مسئولین ما واداده نباشند و توانمند باشند، و آمریکایی‌ها را از قدرت ایران بترسانند، آن‌وقت می‌بینید که آنها چطور سر جای خود می‌نشینند! شریان‌های حیاتی آنها در خلیج فارس است!
#ورامین- 96.2.۱۴

 نظر دهید »

اختلاط ما با کفّار

24 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​​​

🔻 آیت الله بهجت(ره): کفار ابتدا از ما پذیرایی می‌کنند و احترام می‌گذارند، بعد امتیاز و امضا می‌گیرند!
#اختلاط ما با کفّار آخرش به همین جاها می‌کشد، یعنی ابتدا از مسلمانان پذیرایی می‌کنند و به آنها احترام می‌گذارند و آنها را به بلاد خود دعوت می‌‌نمایند و در تجارت و معاملات بازرگانی خود داخل می‌کنند، و وقتی رؤسا و سیاستمداران مسلمانان مست پول و غیر پول شدند، حاضر می‌شوند امضا و امتیازات دهند تا آنها بر بلاد‌اسلامی حکومت کنند. بدین ترتیب، هم‌جنسی و هم‌شکلی و اختلاط با کفّار، تسلّط و حکومت آنها را بر مسلمانان آسان‌تر می‌سازد. ائمّۀ ما(ع) که فرمودند «با کفّار اختلاط نکنید» در حقیقت برای حفظ «دنیای» ما بود، و می‌خواستند «دنیای» ما را برای خود ما تأمین کنند!  
🌹در محضر بهجت، ج 1، ص 32، نکتۀ 35

 نظر دهید »

علاقه مندی باعث اختلاف نشود

24 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
⛔️ مبادا به خاطر علاقه‌مندی یک دسته به یک نامزدِ ریاست جمهوری بين آحاد مردم اختلاف ايجاد شود⚠️ مردم طبق سلایقِ خودشان بگردند و انتخاب کنند

🔻رهبرانقلاب: خوشبختانه کسانی که وارد این میدان شده‌اند، افراد متعدّدی هستند و میتوانند سلایق مختلفی را به خودشان جذب کنند. در این‌جا افراد باید با دقّت و تعقّل و محاسبه وارد شوند و از خدای متعال هم بخواهند آنچه که خیر و صلاح این ملت است، به آنها توفیق دهد تا انجام دهند.

🔹افرادی که از تأیید شورای نگهبان عبور کرده‌اند، قانوناً صالحند. البته صلاحیتها یک اندازه نیست؛ صالح داریم، اصلح داریم؛ تشخیصها مختلف است؛ یکی چیزی را ملاک قرار میدهد و کسی را اصلح میداند و کسی چیز دیگر را ملاک قرار میدهد. اشکالی ندارد؛ اینها نباید موجب اختلاف شود.

🔹مبادا به خاطر علاقه‌مندی یک دسته به یک نامزدِ ریاست جمهوری و دسته‌ی دیگر به یک نامزد دیگر، بین آحاد مردم شقاق و اختلافی پیدا شود. چه مانعی دارد؟

🔺قانون همین را خواسته است که مردم طبق سلایقِ خودشان بگردند و انتخاب کنند. ۱۳۸۰/۰۲/۲۸

 نظر دهید »

برای انتخابِ خوب باید فکر کرد

23 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي
 نظر دهید »

تجمع کارگران مظلوم چینی!!!

23 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 نظر دهید »

رئيس جمهور كارآمد و باكفايت

23 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
⚡️رئيس جمهور كارآمد و باكفايت زندگی مردم را شيرين ميكند
🔻رهبرانقلاب: رئیس جمهور در کشور ما نقش بسیار مهمی دارد؛ تبلیغات بیگانه میخواهد عکس این را نشان دهد. آنها دشمنانه حرف میزنند.

🔹رئیس جمهور یکی از مؤثرترین، و در دستگاه اجرایی مؤثرترین عنصر برای حل مسائل کشور است.

🔹در میان مسؤولان کشور، هیچ مسؤولی به قدر #رئیس_جمهور در قانون اساسی ما امکانات و توانایی‌ها و عرصه‌ی عظیم خدمتگزاری ندارد.

🔹بودجه‌ی کشور و همه‌ی مسؤولان طراز اول اجرایی کشور در اختیار اوست؛ اوست که میتواند کشور را آباد کند و از لحاظ علمی و صنعتی و مسائل انسانی و یا از لحاظ امنیت، کشور را به پیش ببرد؛ کفایت و توانایی‌های اوست که میتواند زندگی را در کام مردم شیرین کند.

🔹آنچه مورد نیاز ملت و کشور است، رئیس‌جمهورِ #کارآمد و باکفایت است. مسؤولیت‌های حساس و تاریخىِ امروز بر دوش رئیس قوه‌ی مجریه‌ی ماست.

🔺قانون همه چیز را در اختیار رئیس قوه‌ی مجریه قرار داده است. ۸۴/۲/۱۱

 1 نظر

دولت اشراف و دولت فساد.

23 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
💢سيد محرومان در مناظره سوم چه كرد؟رئيسي حنجره مستضعفان شد و بر #دولت_اشراف و #دولت_فساد شوريد
♦️سيدابراهيم رئيسي در مناظره سوم مزيتهايش را تقويت كرد و به نقاط ضعف حسن روحاني، ضربه‌هاي كاري زد.

♦️مزيت رئيسي،‌ خاستگاه اجتماعي او يعني محرومان و مستضعفان بود و هست كه با قرعه افتادن سؤال يارانه‌ها به‌نام او، هم توانست وعده اختصاصي خود در سه برابر كردن يارانه‌ي فقرا را دوباره به رخ رقبايش بكشد، هم در سه دقيقه طوفاني، روي آنتن زنده حنجره مستضعفان بي‌رسانه شود و بازي ‌هاي شب انتخاباتي روحاني با محرومان مثل سهام عدالت و افزايش مستمري آنها را (كه از يك ماه قبل شروع شده است) فاش كند.

♦️رئيسي اما ضمن تثبيت و تقويت پايگاه اجتماعيش به نقاط ضعف رقيب هم هجوم آورد.

♦️جمله‌ي طلاييِ “برخورد با فساد حتي اگر زير عمامه من و آقاي روحاني باشد"، و بعد اشاره قابل فهم به فساد اطرافيان حسن روحاني، آن‌قدر گيج‌كننده بود كه روحاني را واداشت در جمع‌بندي پاياني، جملات نامرتب و غيرقابل فهمي را كه مخاطب سر و ته آنها را تشخيص نمي‌داد، پشت سر هم رديف كند.

♦️رئيسي در مناظره سوم، شفاف و بدون تهمت زدن، و البته با حرارت و قاطعيت، دو توصيف مهم درباره دولت حسن روحاني به مردم داد: دولت اشراف و دولت فساد.

 نظر دهید »

از کجا؟!؟

23 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
✡صادق زيبا كلام خطاب به سيد ابراهيم رئيسي!؟
♻️جناب رئيسي از كجا ميخواهى بياري شغل ایجاد کنی⁉️
🌐جواب ؛

از تعدیل فیش های نجومی,ماهی ۵۷_۲۵۰میلیونی.
🔹از کجا؟!!!

از کم کردن هزینه های جاری دولت,

ساخت استخر در نهادریاست جمهوری,و نهار و مسواک رییس جمهور در سفر یکروزه,هزینه دارد!!!

۴۵۰هزار تومان,هزینه مسواک و خمیردندان,و یک میلیارد و ۵۲۰میلیون هزینه یکروز سفر استانی!!!!
🔸از کجا؟!؟!؟

از عمومی کردن پروازهای رییس جمهور و وزرا به جای اختصاص هواپیماهای ویژه.
🔹از کجا؟!؟!؟

از هزینه نکردن برای هدیه به جان کری و تیم مذاکره کننده از جیب ملت و خرج کردن برای خود ملت.
🔸از جلوگیری کردن غارت؛

8000،000،000،000میلیاردی اطرافیان وگماشته های حسن روحانی در صندوق ذخیره فرهنگیانِ عزیزمان
🔹از جلوگیری کردن فساد واختلاس

دوستان سرخه ای و رفیق های برادر روحانی؛

رسول دانیالزاده؛

3.000.000.000.000میلیارد

مصطفی جهانبانی؛

1.200.000.000.000میلیارد

رستمی صفا؛

7.000.000.000.000میلیارد 

تومان که اسپانسر تبلیغاتی ایشان بودن
🔸از کجا؟!؟!؟

از وارد نکردن خودروهای لوکس و مازاراتی و خرج بیت المال برای جوانان ملت و اشتغالزایی در صنعت خودرو سازی.
🔹از کجا؟!؟!

از واردنکردن سنگ پا،خاک اره،چوب بستنی،سنگ قبر،دسته بیل،لاستیک فرغون، مربا و …صدها کالایی که مشابه بهتر آن در کشور هست و هزینه کردن ان برای اشتغال در بخش صنعت وکشاورزی.
🔸از کجا؟!؟!؟

از وارد نکردن پوشاک برند توسط دختر وزیری که از صاحب امتیازان پوشاک ایتالیایی است,و 

هزینه کردن بودجه و درامد ان در صنعت نساجی و اشتغال در کارخانجات ریسندگی و بافندگی و تولیدات داخلی البسه.
🔹از کجا؟!؟!؟

از وارد نکردن بنزین بی کیفیت از هند,و هزینه کردن برای ارتقا بنزین داخلی و اشتغالزایی برای پالایشگاهها.
🔸از کجا؟!؟!

از وارد نکردن سیمان و کاشی و سرامیک,در حالیکه صادر کننده بودیم!

و هزینه درامد ان در کارخانجات کاشی سازی و صنعت سرامیک.
🔹از کجا؟!؟!

از عدم افزایش حقوق مدیران دولتی تا مرز۴۳۰در صد, و اختصاص ان به اشتغالزایی برای جوانان جویای کار
🔸از کجا!؟!؟

از عدم اختصاص حق فراغت برای دختر صفدر حسینی و اختصاص این حق!!!برای اشتغالزایی زنان سرپرست خانواده
🔹از کجا؟!؟

از نسپردن کترینگ قطار و راه اهن به اتریش واشتغال در صنعت مواد غذایی.
🔸از کجا؟!؟!

از ندادن هتل سازی به شرکتهای دبی و اشتغال برای معماران و مهندسان و کارگران ایرانی.
🔹از کجا؟!؟

از برگزار نکردن جلسات هیات دولت در هتل درویشی,با هزینه روزانه نفری۵میلیون تومان از جیب ملت

از نگاه نکردن به خارج و داشتن عزت نفس و تکیه بر بنیه داخلی و داشته های خودمان,گرچه اندک باشد.
🔸از کجا؟!؟!؟

از انجا که اقای رییسی گفتند,مدیران دولت تاجر نخواهند بود.

چون طبیعتا تاجر,به سود خود فکر میکند نه به نفع مردم.

و دولتی که وزیر اموزش پرورش!!!!ان در پوشاک تجارت کند,

وزیر صنعت و نفت و مسوول بنادر ازاد!!!ان که بماند.

و…

 نظر دهید »

سوال یک طلبه از آقای روحانی

23 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

جناب روحانی سلام

بنده به عنوان یک طلبه درس خارج حوزه علمیه قم از شما چند سوال ساده دارم:

مدتی قبل با خبر شدم که دولتِ جنابعالی سندی امضا کرده به نام سند 2030 یونسکو…

من حرفهای زیادی در مورد بندهای زیان‌بارِ این سند شنیده ام که از آنها می گذرم…

حتی به این هم کار ندارم که رهبرِ معظم انقلاب به شدت با امضای این سند مخالفت کرده و فرمودند: «اجازه ی اجرای آن را نمی دهیم »

بحث من این است:

جناب روحانی!

یکی از مفاد سندِ2030 حذف موانع جنسی، و آموزش جامع مسائل جنسی به بچه‌هاست…

و متاسفانه کتابی در دولت شما به چاپ رسیده و در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود، که حاوی تصاویر روابطِ جنسی و عکسهای لخت زن و مرد بوده ، و برای کودکانِ بالای #چهار سال ریز به ریز اندامِ جنسی زن و مرد را تشریح می کند

آقای روحانی! 

مگر شما طلبه ی حوزه ی علمیه نیستید؟ تا به حال در کتب دینی و روایات ندیده‌اید که اهل بیت (ع) به شدت با نمایان کردن اندام جنسی جلوی کودکان مخالفت کرده‌اند؟ آیا قرآن نخوانده‌اید که می‌فرماید: بچه ها حتی زمانی که به سن بلوغ هم نرسیده اند ، باید سه جا برای ورود به خلوت والدین اجازه بگیرند ، که یکی از آن زمانها ، به تصریحِ آیه 58 سوره نور زمانی ست که زن و مرد لباس مناسبی تنشان نیست؟

آیا نشنیده‌اید که اسلام دستور می دهد: پدر و مادر وقتی فرزندشان ممیز است ( یعنی خوب و بد را تشخیص می دهد ) باید پوشش لازم را جلوی او رعایت کنند؟ 

اگر کمی وقت بگذارید و متون دینی را مرور کنید، متوجه خواهید شد که دین اسلام پر است از مباحثی که گوشزد میکند مسائل جنسی را برای کودکان باز نکنیم؟ چون روانشناسان می گویند:

«کودکان از زمان کودکی(قبل از بلوغ) غریزه ی جنسی دارند که به شکلهای گوناگونی بروز می‌نماید. کودک از بوسه‌ها و نوازش‌های افراد لذت می‌برد. در دو سه سالگی به اختلاف دختر و پسر پی می‌برد و با دقت و کنجکاوی به آلت تناسلی دیگران نگاه می کند. قدری که بزرگ تر می‌شود، مجذوب عکس های لخت و نیمه عریان شده و خیره خیره به آن نگاه می‌کند… تا دوران ده سالگی با همین حال زندگی می کند و غریزه جنسی او بطور کامل بیدار نشده و در حالت ابهام می‌باشد… لذا پدر و مادر باید متوجه باشند که کودکان قبل از بلوغ از لحاظ رشد بدنی و فکری برای تولید نسل و اعمال غریزه جنسی آمادگی ندارند، بدین جهت خداوند غریزه جنسی آنها را پیش از بلوغ به حالت خفته و ابهام نهاده است…»

آقای روحانی!

روانشناسان بعد از توضیح مباحث بالا به یک مساله کلیدی اشاره کرده و تاکید می کنند که:

«والدین بدانند صلاح فردی و اجتماعی کودکان در اینست که غریزه جنسی آنان قبل از بلوغ بیدار و تحریک نشود. و اگر غریزه جنسی کودک بطور زودرس و پیش از بلوغ بیدار گردد، مشکلاتی در زندگی او به وجود می‌آورد که ممکن است موجبِ بدبختی و انحراف او گردد. به همین علت در اسلام هر کاری که موجب تحریک غریزه ی جنسی کودک قبل از بلوغ می شود منع شده است ( مثل رابطه جنسی والدین جلوی کودک که امام صادق می فرماید اینکار موجب میل کودک به زنا می شود و …)
آقای روحانی

شما که لباس طلبگی بر تن داری!

این همه روایت منع کننده و آیه ای که به وضوح آموزش جنسی را به کودکان منع می کند ، در کتب اسلامی ندیده‌اید ؟

با روانشناسان متخصص و متعهد مشورت نکردید تا به شما بگویند بیدار کردنِ میل جنسی کودکان قبل از بلوغ خطرناک است؟

چطور حاضر شدید چنین سند ضد دینی و غیر علمی را امضا کنید؟
اما سوالی دیگر:

آقای روحانی!

علاوه بر اینکه دولت شما سندی ضد دینی را امضا کرده ، امضای سند ملی آموزش 2030 و دادن تعهد به یونسکو با چند اصلِ قانون اساسی نیز مخالف است،که به یکی از آنها اشاره میکنم:

این سند با اصل 77 قانون اساسی معارض است. اصل 77 قانون اساسی می‌گوید: عهدنامه‏‌ها، قراردادها و موافقت‏‌نامه‏‏‌های بین‌‏المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد ، در حالیکه سند 2030 بدون تصویب مجلس امضا شده…

و این یعنی قانون شکنیِ واضحِ دولت شما ، که در واقع مجریِ قانون بوده اید…

حال من چطور می توانم در انتخاباتِ پیشِ رو به شما که اینگونه قانون شکنی کرده اید، اعتماد کرده و رای دهم و با چه امیدی سکان اجرای قانون را به شما بسپارم؟

آقای روحانی!

شما یا از قانون خبر نداشته‌اید که این نشان از عدم تخصص شماست و به فرمودهٔ شهید چمران: کسی که تخصص ندارد،اگر مسئولیت قبول کند، بی‌تقواست

یا با علم به قانون چنین سندی را امضا کرده‌اید که این هم قانون‌شکنی محض است و هیچ انسان عاقلی به قانون شکن ، برای اجرای قانون رأی نمی‌دهد…

امیدوارم مخالفین و موافقین دولت با منطق استدلال به سوالات من پاسخ دهند ، نه با توهین؛ چون سوالات مستند به دین و قانون می‌باشد …

منتظر سوالات بعدی من از آقای روحانی باشید
🌸کانال گاه نوشته های یک طلبه:

Telegram.me/talabe_ravi

 نظر دهید »

مسئله با ریختن بتن در قلب راکتور حل نمی شود

23 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
♦️حجت الاسلام رئیسی در جمع پرشور مردم ورامین: 🔹شما باران تهمت و افتراها را به سمت بنده وارد کردید. زندگی ما را بررسی کردید و در این ۳۸ سال نقطه ای پیدا نکردید.

🔷ما در برابر فساد اغماضی نکردیم. گفتید که مردم با اتوبوس به برنامه ها می آیند. چرا به مردم اهانت می کنید. مگر مردم عقل ندارند. در سال ۸۸ هم می گفتند مردم به خاطر ساندویچ می آیند.

🔷چرا نمی خواهید مردمی که به شما اعتراض دارند و جوانانی که به ستوه آمده است را باور کنید؟ اگر باور نکنید بزودی باور خواهید کرد.

🔷چرا تهمت می زنید؟ از چه ناراحت و عصبانی هستید. از کارگران معدن یا از مردم ناراحتین که می گویند یک اختلاس کم بشه مسکن مهر حل میشه.

🔷درد ما فساد و کم کاری است و می خواهند مردم را ناامید کنند. ما شان ملت را این نمی دانیم. آقایان توهین و افترا را شروع کرده اند اما بدانند که ما این میدان را ترک نمی کنیم و با کمک مردم این وضعیت را تغییر می دهیم.

🔷از هیچ سنگ، چوب، نیزه و شمشیری هراس نداریم و برای نجات اقتصاد فرهنگ و سیاست به عرصه آمدیم. مردم در روز انتخابات حتما وضعیت را تغییر می دهند.

🔷مسئله با ریختن بتن در قلب راکتور حل نمی شود. امروز جوانان می فهمند که موشک برای جنگیدن نیست بلکه برای نجنگیدن است.

🔷کشور موشک دارد که بیگانگان نگاه چپ به ما نداشته باشد. امروز این موشک مورد تحقیر و تمسخر آقایان است.

🔷عزیزان سلحشور ما، زیر زمین ها را باز کردند تا بگویند ما توانمند هستیم و دشمن به ما نگاهی نداشته باشد

 نظر دهید »

 چگونه به اهدافمان در انتخابات برسیم؟

22 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

​
🗳 چگونه به اهدافمان در انتخابات برسیم؟
☄دو تا هدف در مقابل هم قرار دارد: هدف ملت ایران، هدف جبهه‌ی دشمنان.
🍀 هدف ملت ایران چگونه تأمین خواهد شد؟ با دو عامل، این هدف تأمین میشود: 
1⃣یک عامل این است که انتخابات، انتخابات گرم و پرشوری باشد؛ افراد زیاد شرکت کنند، مردم با شور و شوق شرکت کنند، بیایند پای صندوقها. 
2⃣دوم اینکه این انتخابات منتهی شود به انتخاب یک انسان شایسته‌ی وارسته‌ی باعزمِ مؤمنِ انقلابىِ با همت جهادی. با این دو چیز، مقصود ملت ایران حاصل میشود.

 🔺مقصود دشمن چگونه حاصل میشود؟ مقصود دشمن با این حاصل میشود که انتخابات 
📍اولاً سرد برگزار شود؛ مردم بیرغبت باشند، عده‌ی کمی شرکت کنند، یک عده‌ای بگویند: آقا چرا شرکت کنیم؟ فایده‌اش چیست؟ ما نمیخواهیم بیائیم. اینها دشمن را خوشحال میکند. 
📍ثانیاً نتیجه‌ای که از صندوقها بیرون میآید، نتیجه‌ای باشد که دولت را، به تبع دولت، ملت را به سمت وابستگی بیشتر، به سمت تبعیت بیشتر، به سمت قرار گرفتن در سیاستهای دشمنان قرار دهد؛ دشمن این را میخواهد.
📚بیانات مقام معظم رهبری دامت برکاته در تاریخ ۱۳۹۲/۰۲/۲۵

 نظر دهید »

اهداف جبهه دشمن و ملت ایران در انتخابات

22 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🗳 اهداف جبهه دشمن و ملت ایران در انتخابات
☄ هدف جبهه‌ی دشمنان شما، نقطه‌ی مقابل هدف شما است. شما که در انتخابات شرکت میکنید، دنبال یک فرد اصلحی میگردید که بتواند کشورتان را با همین سرعت، بلکه بیش از این، پیش ببرد؛ هم در عرصه‌ی مادی، هم در عرصه‌ی معنوی. 
🔹 شما دنبال انتخاباتید، برای اینکه کسی یا کسانی، دولتی، رئیس جمهوری بتواند عزت شما را بالا ببرد، استقلال شما را عمیق‌تر کند، وضع زندگی شما را بهتر و مرفه‌تر کند، گره‌ها را باز کند، امید و شور و شوقی در کشور به‌وجود آورد؛ 
🔺اما دشمن شما درست بعکس، مایل است انتخاباتی انجام بگیرد -حالا که بنا است انجام بگیرد؛ البته اگر میتوانستند کاری کنند که انتخابات انجام نگیرد، آن کار را میکردند؛ اما حالا که بالاخره چاره‌ای ندارند و انتخابات انجام خواهد گرفت- که برای آینده‌ی کشور این محسّنات را نداشته باشد؛ بلکه کشور را به سمت وابستگی، به سمت ضعف، به سمت عقب‌ماندگی در صحنه‌های گوناگون حرکت دهد؛ کشور را به عقب بکشاند، به عقب براند؛ آنها هدفشان این است. 
پس دو تا هدف در مقابل هم قرار دارد: هدف ملت ایران، هدف جبهه‌ی دشمنان.
📚بیانات مقام معظم رهبری دامت برکاته در تاریخ ۱۳۹۲/۰۲/۲۵

 نظر دهید »

رئیس جمهور در همدان کارت زرد گرفت‌

22 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🚩حجت‌الاسلام پناهیان: رئیس جمهور در همدان کارت زرد گرفت‌/‌چرا سعی ‌داشتید تا گسل‌های قومیتی و مذهبی را با دروغ تحریک کنید؟!
🔹چرا از اعلام اموال خود ترس دارند؟ / به طور قطع این اموال را معرفی نمی‌کنند
🔹همه دیدند در گرگان و حرم امام راحل چه شد، زمانی که رای منفی نسبت به یک دولتی بسیار می‌شود باید از آن دولت عبور کرد مگر اینکه با دروغ رقیب هراسی کنند و بگویند با من بد بسازید.
🔹 رقیب‌هراسی با دروغ روش معاویه است؛ همانند زمانی که برادر و فرستاده‌ی معاویه گفت اگر حضرت علی (ع) حاکم شود عرب نابود می‌شود. 

 نظر دهید »

دشمن شناسی

21 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​​

 نظر دهید »

سند ۲۰۳۰

21 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

شهیده سادات:

والدین محترم حتما این متن رو بخونید…

 ،سند۲۰۳۰ که توسط دولت آقای روحانی امضا شده طبق این سند :

الف:

هرنوع تربیت دینی در مدارس و سیستم آموزشی ایران ممنوع می شود.

ب:

طبق این سند سازمان های بین المللی بر سیستم آموزشی ایران نظارت می کنند.

ج:

طبق این سند آموزش جنسی از ۴ سالگی در مهدکودک ها الزامی می شود.

د:

طبق این سند اگر پدر و مادری به خاطر وجود مواد مخدر در کیف فرزند ابتدایی یا دبیرستانی خودشان به او تذکر بدهند فرزند حق شکایت در مراجع رسمی رادارد.

ه:

طبق این سند عضویت در بسیج و هیئت های سینه زنی برای زير۱۴ سال ممنوع است چون مصداق خشونت است.

و:

آموزش جنسی به نام بهداشت الزامي است.

ظ:

طبق این سند حمایت از خانواده الزامی است! اما خانواده را دو مرد یا دو زن هم می توانند تشکیل دهند! 

در انتها،

این سند یک سند حقوقی است و الزام آور است، .

 نظر دهید »

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا

21 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا

امام خمینی (رحمةالله علیه) می فرمایند: کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا دستور است به اینکه هر روز و همه جا باید همان نهضت را ادامه بدهید. همان برنامه را.

آری هر روز برای ما عاشوراست و هر زمین برای ما کربلاست؛ زیرا تاریخ تکرار می شود و ما دوباره امتحان می شویم .

امتحانی بسیار سخت که اگر بازنده شویم دیگر فرصت جبرانی نداریم؛ اگر آن روز حرف از دفاع از ولایت بود ، امروز هم حرف از دفاع از ولی فقیه است که نائب بر حق امام زمان ( عج الله تعالی فرجه شریف) است.

امروز بیش از هر زمانی احتیاج به بصیرت داشتن و در صحنه بودن داریم، راه هم بسیار روشن است کافیست کمی دقت کنیم تا راه را از بیراهه تشخیص دهیم.

امروز شاخص ما ولی فقیه و رهبرمان است که سکان دار نظام مقدس جمهوری اسلامی است که باید با رهنود های ایشان اصلح  را انتخاب کنیم.

ببینیم دشمن از کدام کاندید رئیس جمهور تعریف و تمجید می کند و  کدام کاندید است که آب در آسیاب دشمن می ریزد، برای دشمنان شغل ایجاد می کند، در برابر دشمن با نرمش رفتار می کند و لبخند می زند و فریادش بر سر مظلومان و ستمدیدگان است؟

چه کسی سند ننگین۲۰۳۰ را و با چه هدفی امضا می کند؟و با چه قیمتی میخواهد به قدرت برسد؟ با وعده آزادی و بی بندو باری، با تهدید به جنگ و قطع یارانه روستائیان مظلوم و یا باچراغ سبز نشان دادن به دشمن 

امروز بیش از هر زمانی باید آگاه باشیم و اصلح را انتخاب کنیم ، پشت سر ولایت باشیم وبه همهٔ کسانی که به ولایت دهن کجی می کنند تو دهنی محکم بزنیم چرا که اگر نیروهای خودی خائن نباشند دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند. و مادر فردای قیامت مسئولیم در برابر رأیی که دادیم و در این مورد باز خواست خواهیم شد.

 نظر دهید »

فضای آرام و منطقی شرط پیروزی حق و عقلانیت 

21 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔻سخنرانی مهم و راهبردی استاد پناهیان در آستانۀ انتخابات (95.12.15)

 

🔻فضای آرام و منطقی شرط پیروزی حق و عقلانیت نیروهای انقلابی، باید فضای انتخابات را آرام و منطقی نگه دارند

دشمن می‌خواهد اگر بتواند، آشوب‌ها را قبل از انتخابات به‌پا کند

هرکسی بهانۀ ایجاد آشوب شد، احتمالاً ربطی با سرویس‌های خارجی دارد.

👌چرا بعضی سیاسیون میخواهند آرامش را به هم بزنند؟

بعضی‌ها وقتی می‌بینند منطق‌شان در انتخابات رأی نمی‌آورد، قبل از انتخابات ‌با حرف‌ها و اقداماتی سعی می‌کنند حزب‌اللهی‌‌ها را بشورانند و وادار به سخنان تند کنند، تا هم حزب الله را تندرو معرفی کنند و هم در فضای آکنده از درگیری بی‌منطقی خود را پنهان کنند.
👌چرا دشمن با آرمش ما مخالف است؟

کشور ما در منطقه‌ای که پر از نامنی و آتش است، امنیت دارد. این امنیت موجب می‌شود نظام جمهوری اسلامی ایران به الگویی برای ملتهای منطقه و دنیا تبدیل شود که توانسته در اوج ناامنی، امنیت مردمش را تأمین کند تبدیل شود. دشمن میخواهد این امنیت نباشد تا به ملتهای جهان القا کند که هیچ ملتی بدون تن دادن به سلطۀ آمریکا نمی‌تواند امنیت داشته باشد.
👌 چرا گاهی یک فرد انقلابی و دلسوز در دام می‌افتد و آرامش را حفظ نمی‌کند؟

چون به اشتباه خیال می‌کند در فضای هیجانی و تند می‌توان اهداف انقلابی را به پیش برد. در حالی که انقلاب ما یک انقلاب عقلانی است، و عقلانیت کارش فقط در آرامش پیش می‌رود! البته گاهی اوقات ممکن است افرادی ظاهرا انقلابی داشته باشند، اما در واقع عوامل سرویس‌های جاسوسی دشمن باشند.

 نظر دهید »

عرصۀ سیاست محل امتحان همۀ مردم

21 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🌀 اگر جامعه‌ای در امتحانات اجتماعی و سیاسی نمرۀ منفی بگیرد، 
بلا های اجتماعی پیش می‌آید و تر و و خشک با هم می‌سوزد!
🔴 عرصۀ سیاست محل امتحان همۀ مردم است؛ نه فقط سیاسیون
#انتخابات وامتحانات سیاسی جامعه ،ج3 
⭕️ مهمترین و دشواترین امتحانات الهی از انسان‌ها، که قلب انسان را آشکار می‌کند، در عرصۀ قدرت و سیاست و مواردی مثل انتخابات است 
⭕️ در امتحانات اجتماعی و سیاسی موضع «همه» مشخص می‌شود؛ کسی هم که سکوت می‌کند و حق را تنها می‌گذارد جزء خاذلین خواهد بود؛ مانند کسانی که حسین(ع) را تنها گذاشتند!
⭕️ آیت الله بهجت(ره): هر روز واقعه کربلا تکرار می شود انسان باید مشخص کند که با حق است یا باطل(در محضر بهجت، ج 2، ص361)
⭕️ در مدت باقیمانده تا انتخابات، باید روشن‌گری کنیم تا مردم بدانند که در معرض یک امتحان الهی قرار دارند

_____________________

💠 امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید: حکومت‌ها محل امتحان مردان هستند «الْوِلَایَاتُ مَضَامِیرُ الرِّجَال‏» (نهج‌البلاغه/حکمت441) وقتی آدم‌ها در معرض قدرت قرار می‌گیرند، امتحان می‌شوند و آنچه در قلب‌شان هست، آشکار می‌کنند. امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید: «الْقُدْرَةُ تُظْهِرُ مَحْمُودَ الْخِصَالِ وَ مَذْمُومَهَا»(غررالحکم/1153) قدرت، هم صفات خوب انسان را رو می‌آورد و هم صفات بد انسان را. قدرت فقط فاسدکننده نیست، بلکه متعالی‌کنندۀ روح مستعد هم هست. یک انسان خوب وقتی به قدرت می‌رسد، از نظر خوبی، به اوج می‌رسد. البته آدم‌های بد هم وقتی وارد عرصۀ قدرت می‌شوند، به افراد رذلی تبدیل می‌شوند که حاضرند بالاترین جنایت‌ها را انجام دهند. 
💠 امتحان عرصۀ سیاست و قدرت، فقط به مسئولین و سیاستمدارانی که در رأس جامعه هستند، مربوط نمی‌شود، بلکه تک تک افراد جامعه در معرض این امتحان هستند. مثلاً در صدر اسلام، یک‌دفعه‌ای همۀ افراد جامعه، با ماجرای سقیفه یا به‌واسطۀ درگیری با قاسطین و مارقین و ناکثین، مورد امتحان قرار گرفتند و حتماً موضع هر کس در این وسط مشخص می‌شود و بالاخره در یک جبهه‌ای قرار می‌گیرند.
💠 به ائمۀ هدی(ع) «الْبَابُ الْمُبْتَلَى بِهِ النَّاسُ»(زیارت جامعه) گفته می‌شود، یعنی اهل‌بیت(ع) در جایگاهی قرار دارند که مردم با آنها امتحان می‌شوند. مثلاً #امام_حسین(ع) وسط میدان آمد و ندای «هل من ناصر ینصرنی» سر داد، و همه امتحان شدند. هر کسی که کنار کشید و کمک نکرد و گفت: «من نه سرِ پیازم نه ته پیاز!» اسمش جزء خاذلین ثبت شد و خاذلین هم در کنار قاتلین و غاصبین حق اهل‌بیت(ع) خواهند بود.
 💠مهمترین امتحان الهی از انسان‌ها، در عرصۀ قدرت و سیاست و موقعیت‌هایی مثل انتخابات است. اگر انسان در یک امتحان سیاسی، جبهۀ حق را تنها بگذارد، جزء خاذلین خواهد بود.
💠 همۀ ما در عرصۀ سیاست امتحان خواهیم شد! اگر یک جامعه‌ای در امتحانات اجتماعی و سیاسی، نمرۀ منفی بگیرد، بلاهای اجتماعی پیش می‌آید که شامل آدم خوب‌ها نیز می‌شود، یعنی تر و خشک با هم می‌سوزند(أَنِّی مُعَذِّبٌ مِنْ قَوْمِکَ مِائَةَ أَلْفٍ أَرْبَعِینَ أَلْفاً مِنْ شِرَارِهِمْ وَ سِتِّینَ أَلْفاً مِنْ خِیَارِهِمْ؛ کافی/5/55)
💠 مثلاً در اوائل انقلاب که لیبرال‌ها در کشور حاکم بودند، مردم کمی آنها را تحمل کردند و علیه آنها زود قیام نکردند، آن‌وقت یک جنگ هشت ساله به مردم تحمیل شد و تعداد زیادی از جوانان ما را گرفت و خرابی‌های زیادی پدید آورد.
💠 امتحان‌های سیاسی از امتحان‌های عرصۀ عبادت و اخلاق فردی، مهمتر هستند. انحراف سیاسی هم مهمتر از انحراف در عبادت است. اصلاح در سیاست هم مهمتر از اصلاح در اخلاق فردی است؛ هرچند اخلاق فردی هم در عرصۀ سیاسی اثر می‌گذارد. 
💠 در این مدت باقیمانده تا انتخابات، باید در محافل معنوی و در تبلیغات دینی خودمان، آیات و روایات و نکات تاریخی را ذکر کنیم تا مردم بدانند که در معرض یک امتحان الهی قرار دارند. و هر کسی باید وظیفۀ خودش را در این عرصۀ سیاسی، انجام دهد.
💠 اینکه هر کسی به چه کسی رأی می‌دهد، مهم نیست، ولی باید با یک محاسبۀ عقلانی، بین خودش و خدا، حجت را تمام کند و فرد اصلح را پیدا کند.

 نظر دهید »

اقتصاد، عزت و امنیت

21 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​​

🗳 سه توصیه به نامزدها: اقتصاد، عزت و امنیت
🔻رهبر انقلاب صبح امروز در دانشگاه امام حسين (ع):

🔶 من به نامزدها توصیه می‌کنم در وعده‌های خود این نکات را حتماً رعایت کنند:

🔹یکی «مسائل اقتصادی» است؛ حتماً توجه کنند و قاطعانه بگویند که می‌خواهند برای اقتصاد کشور تلاش کنند و معیشت مردم در درجه‌ی اول اهمیت است.

🔹نکته‌ی دیگر که در وعده‌ها و اظهارات باید خودنمایی کند، مسئله‌ی «عزت ملی و استقلال ملت ایران» است؛ ملت ایران یک ملت انقلابی است؛ عزت ملت باید حفظ شود.

🔹نکته‌ی سوم «امنیت ملی و آرامش ملی» است؛ سعی کنند گسل‌های اعتقادی، جغرافیایی، زبانی و قومی را تحریک نکنند؛ مراقب باشند؛ نامزدها به‌خاطر خطای در تشخیص، این گسل‌ها را به نفع دشمن تحریک نکنند. 
🚨اگر کسی علیه امنیت کشور قیام کند، قطعا سیلی خواهد خورد
🔻رهبر انقلاب صبح امروز در دانشگاه امام حسين (ع):

🔹مسئله‌ی #امنیت و آرامش در انتخابات بسیار مهم است. مسئولان -از قوه‌ی قضائیه، از نیروی انتظامی، از وزارت کشور و بقیه- همه باید مراقبت کنند امنیت حفظ شود.

🔹اگر کسی بخواهد علیه امنیت کشور قیام کند، قطعاً با عکس‌العمل و واکنش سخت مواجه خواهد شد.

♨️آن صهیونیست پول‌دار آمریکایی خبیث که گفت من #گرجستان را با ۱۰میلیون دلار توانستم زیر و رو کنم، در #سال۸۸ هم با حماقت به این فکر افتاد که بر جمهوری اسلامی به این عظمت اثر بگذارد؛ با دیوار مستحکم اراده و عزم ملی برخورد کردند؛ امروز هم همین‌جور است.

🔹امنیت کشور خیلی مهم است؛ در انتخابات باید امنیت کشور به‌صورت کامل محفوظ بماند.

🔺هرکسی از این راه تخطی کند قطعاً بداند سیلی خواهد خورد.۹۶/۲/۲۰

 نظر دهید »

بصیرت

21 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔻رهبر انقلاب صبح دیروز در دانشگاه امام حسين (علیه السلام) هدف کوتاه‌مدت دشمن به‌هم زدن امنیت و ایجاد آشوب و فتنه در کشور است؛ هدف از بین بردن این افتخار بزرگ جمهوری اسلامی است.

🔹ما در یک منطقه‌ی پر از ناآرامی و یک دنیای پر از تشنج، توانسته‌ایم محیط امنی به‌وجود بیاوریم؛ این را می‌خواهند از ملت بگیرند.

🔺اگر برای برخورد با این مسئله‌ی ایجاد ناامنی و ایجاد فتنه آماده باشیم، قطعاً خواهیم توانست آن را خنثی کنیم.

🔹 هدف میان‌مدت دشمن، مسئله‌ی اقتصاد و معیشت مردم است؛ اینکه اقتصاد حرکت نکند و لنگ بماند، کار و تولید در کشور پایین باشد و بیکاری به‌عنوان یک بلا در کشور عمومیت پیدا کند تا مردم از جمهوری اسلامی به‌خاطر مشکلات معیشتی ناامید شوند. 
🔹هدف بلندمدت دشمن «تغییر اصل نظام اسلامی» است.

🔹یک روزی به‌صراحت می‌گفتند جمهوری اسلامی از بین برود؛ بعداً دیدند نمی‌توانند و به ضررشان تمام می‌شود، آمدند این را تعدیل کردند و گفتند تغییر رفتار جمهوری اسلامی.

🔹بنده همان‌وقت به مسئولان گفتم توجه داشته باشید، «تغییر رفتار» با «تغییر نظام» هیچ فرقی ندارد.

🔺تغییر رفتار یعنی راه اسلام و انقلاب و خط امام را می‌رفتیم، حالا زاویه بگیریم و کم‌کم در طرف مقابل قرار بگیریم. تغییر رفتار یعنی از بین بردن نظام اسلامی. ۹۶/۲/۲۰

 1 نظر

بصیرت

21 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔹حجت الاسلام رئیسی:🔺 در موضوع کرسنت، ما یک کلمه گفتیم «به مردم آدرس غلط می‌دهند» کنسرت را مطرح می‌کنند تا کرسنت‌ها فراموش شود

🔺 در بخش اول این پرونده، ۸ نفر محکوم شدند. آقایان چرا افراد محکوم به انفصال از خدمات دولتی را مجدداً به کار گرفتند؟ این حرکات، با شعار «مبارزه با فساد» سازگار نیست.

🔺 حالا درخواست توقف اجرای حکم قضایی می‌کنند تا با مذاکره مسئله را حل کنند!

🔺 ۱4میلیارد دلار که هیچ؛ در پرونده‌ای که بر اساس فساد منعقد شده، حتی یک دلار هم به کسی نخواهیم داد و حقوق ملت را با اقتدار حفظ خواهیم کرد.

 نظر دهید »

برگی از عبرت های تاریخ 

20 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
(نشریه 316) بهمن 1395. ارسال شده در برگی از عبرتهای تاریخ
(مقایسه ی تاریخی در کلام امام خامنه ای) همه ی سوابق محو شد

« اگر حال فعلی اشخاص در نقطه‌ی مقابل آن گذشته بود، آن گذشته دیگر کارائی ندارد. این همان قضاوتی بود که امام امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) با جناب طلحه و جناب زبیر کرد.

شما باید بدانید طلحه و زبیر مردمان کوچکی نبودند. جناب زبیر سوابقی درخشان دارد که نظیر آن را کمتر کسی از اصحاب امیرالمؤمنین داشت.
بعد از به خلافت رسیدن جناب ابی‌بکر، در همان روزهای اول، پای منبر ابی‌بکر چند نفر از صحابه بلند شدند، اظهار مخالفت کردند، گفتند: حق با شما نیست؛ حق با علی بن ‌ابی طالب است. اسم این اشخاص در تاریخ ثبت است… یکی از آن اشخاصی که پای منبر جناب ابی‌بکر بلند شد و از حق امیرالمؤمنین دفاع کرد، زبیر است. این سابقه‌ی زبیر است.
مابین آن روز و روزی که زبیر روی امیرالمؤمنین شمشیر کشید، فاصله بیست و پنج سال است… اما امیرالمؤمنین با اینها چه کرد؟ جنگید.
امیرالمؤمنین از مدینه لشکر کشید، رفت طرف کوفه و بصره، برای جنگ با طلحه و زبیر. یعنی آن سوابق محو شد، تمام شد.
امام(ره) ملاکش این بود، معیارش این بود.بعضیها با امام از پاریس تو هواپیما بودند و آمدند ایران؛ اما در زمان امام به خاطر خیانت اعدام شدند!
بعضیها از دورانی که امام در نجف بود و بعد که به پاریس رفت، با ایشان ارتباط داشتند، در اول انقلاب هم مورد توجه امام قرار گرفتند؛ اما بعد رفتار اینها، موضعگیریهای اینها موجب شد که امام اینها را طرد کرد، از خودش دور کرد.مبنای نظام اسلامی این است و امام اینجوری عمل کرد…

 نظر دهید »

اصلح کیست؟

16 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
به چه کسی رأی میدهید؟

شاید صحبت کردن در این مورد هنوز کمی زود باشد ولی چیزی که مسلم است این است که انسان عاقل از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود.

وقتی انسان عملکرد یک دولت و احیانا خدمات آن و الی ماشاءالله صدمات و مضرات آن را می بیند اگر دوباره بخواهد همان را انتخاب کند بی گمان دچار خسران ابدی می شود مگر این که از پی این دولت سودی هم به او برسد.

دولتی که افتخارات آن قبول برجام است که چیزی جز خفت و خواری برای ایران نداشت!

دولتی که افتخار می کند تمام مفاد برجام را کاملا عمل کرده در صورتی که طرف مقابل اصلا پایبند به عمل که نیست هیچ، هر روز تحریم ها را زیادتر هم میکند!

دولتی که افتخار میکند که هواپیما خریده و می گوید هر کسی دوست ندارد سوار نشود و با این کار خود برای جوانان دشمنش شغل ایجاد می کند در صورتی که جوانان عزیز ایرانی از درد بیکاری می سوزند!

دولتی که در جواب منتقدان که می گویند ما تغبیری در وضعیتمان نمی بینیم یا می گوید عینک بزنید یا فحش می دهد و البته خوس اخلاقی و خنده اش برای طرف مقابل برجامی است!

دولتی که حرف ولی فقیه را به تمسخر میگیرد و در جواب دندان شکن حضرت آقا به دشمنان دیرینه که می گویند برجام را پاره می کنند، می فرماید: اگر شما پاره می کنید ما آن را آتش میزنیم می گوید: بعضی فکر میکنند این جا یک منقلی است و آتشی که بخواهند آن را آتش بزنند!

حالا هم معلوم است کسی که در کارنامه ۴ساله خود چیزی برای ارائه ندارد برای چپاولگری و تسلط دوباره بر قدرت یا به مظلوم نمایی می پردازد، یا خدمات نداشته را به رخ می کشد، ولی چون می داند این فایده ای ندارد از حربه آخر استفاده می کند!

آری حربه آخر همان تهدید است؛ تهدبد به این که اگر دولت ما رأی بیاورد مردم در آسایش و رفاهند و سایه جنگ از سرسان برداشته می شود و اگر به دولت دیگر رأی دهید دچار جنگ و آشفتگی خواهید شد!

و چه خوب و زیبا بیان کرد رهبر عزیزمان که این که شما میگویید برجام سایه جنگ را از سر ما دور کرد حرف صحیحی نیست این مردم عزیز با رشادت هایشان و این مدافعان ولایت بودند که تهدید ها را از سرمان دور کردند.

خدایا این رهبر فقید و عزیزمان  را به سلامت بدار و روز به روز بر قدرت و نفوذش و بیفزا و دشمنانش را خوار و ذلیل کن. و به ما بصیرتی بده تا اصلح را انتخاب کنیم. آمین یا رب العالمین

 نظر دهید »

دختر وزیر

16 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 نظر دهید »

آیا رونق اقتصادی اتفاق افتاد یا مشکل بیکاری کم شد؟ برجام برای مردم چه حاصلی داشت؟

16 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
پاسخ حجت الاسلام رئیسی:

🔹 برجام یک توافقی است که براساس مذاکرات انجام شده و با همه اشکالاتی که در این قرارداد وجود دارد اما چون به عنوان یک سند ملی مورد توافق قرار گرفته این تعهد باید از طرف ما و طرف‌های مقابل به رسمیت شناخته شود.

🔹اینکه از سوی آقای روحانی گفته شود خزانه خالی است پیام بدی برای طرف مقابل است.

🔹اینکه احتمال حمله نظامی را دولت بدهد این یک پیام بد برای مذاکره است.

🔹مانند این است که انسان به دشمن پیام دهد نیروهای خود را از دست داده و توانایی کار را از دست داده ایم.

🔹در این سند متاسفانه ما هم پیشگام شدیم و هم به صورت تام انجام دادیم.

🔹این سند بصورت چکی است که باید به دنبال نقد کردنش باشد، امروز دولت به هیچ عنوان توانایی نقد کردن این چک را ندارد.

🔹معتقدم با ضعف‌هایی که دولت در اجرای این قضیه نشان داد توانایی برای دریافت این مبلغ چک و نقد کردن چک برجام را به هیچ عنوان ندارد.

🔹آقای روحانی قول دادند که با برجام تحریم ها برداشته شود، اما متاسفانه هیچ اتفاقی در زندگی و #سفره_مردم اتفاق نیفتاد.

🔹آیا رونق اقتصادی اتفاق افتاد یا مشکل بیکاری کم شد؟ برجام برای مردم چه حاصلی داشت؟

 نظر دهید »

به چه دلیل ما دهان کسی را ببندیم؟ مگر انسان باید به منتقدانش اهانت کند؟

16 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

حجت الاسلام رئیسی درباره سخنان آقای میرسلیم:

🔹انتقاد رمز تضمین سلامت فرد، جامعه و دولت‌هاست.

🔹آقای روحانی در ابتدای مسئولیت گفتند به خدا پناه میبرم از اینکه بخواهم دهان مخالف را ببندم.

🔹پنجاه مورد اهانت‌های دولت به مخالفان است.مگر انسان باید به مخالفش چنین الفاظی بگوید.

🔹امروز حق شهروندی رونمایی از یک سند نیست، حق شهروندی حق معیشت، کارکردن و اظهار نظر است.

🔹تمام جامعه باید حق اظهار نظر داشته باشند.

🔹حق شهروندی همین است که به منتقد اجازه حرف زدن بدهیم.

🔹اینکه وزیری با خبرنگاری برخورد کند، با آنچه ادعا می کنیم نمی سازد.

🔹به چه دلیل ما دهان کسی را ببندیم؟ مگر انسان باید به منتقدانش اهانت کند؟

 نظر دهید »

آقای روحانی پاسخ گوی چرایی وجود مشکلات علمی و فرهنگی کشور باشند نه پرداختن به حاشیه‌ها

16 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
حجت الاسلام رئیسی درباره سخنان آقای قالیباف:

🔹ما شش کاندیدا امروز برای تضارب برنامه ها اینجا هستیم و این حق مردم است که برنامه ها را بشنود برنامه های دیگری که حق مردم را ضایع کند، نمی پسندیم.

🔹متاسفانه شتاب علمی در چند سال اخیرکم شده است.

🔹برنامه های تحصیلی دانشگاه ها مطابق با نیاز کشور وجود ندارد.

🔹وقتی که می‌شنویم سرمایه صندوق فرهنگیان به یغما برده شده است، در صورتی که فرهنگی ۸ تا ۱۰ میلیبون سهم دارند.

🔹چگونه فرهنگی برای اداره زندگی معمولی‌اش مشکل دارد ولی عده‌ای بیایند و صندوق را خالی کنند؟

🔹آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور مستقر ۴ سال پاسخگوی این سوالات باشند، چرا یک میلیون دانشجوی کشور باید بیکار باشند؟

🔹آقای روحانی پاسخ گوی چرایی وجود مشکلات علمی و فرهنگی کشور باشند نه پرداختن به حاشیه‌ها

 نظر دهید »

مقایسه حقوق مدیران روحانی و معدنکاران!

16 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

🌐 مقایسه حقوق مدیران روحانی و معدنکاران!
🔸یکی از معدنکاران معدن زمستان یورت گفت : «از سال 1392 تا کنون مسئولان مربوطه حقوق‌ها را به صورت کامل واریز نکردند و در هر سال 3 تا 4 ماه از حقوق ما را نپرداختند.
🔸حقوق یک کارگر معدن در سال‌های گذشته 730 تا 770 هزار تومان بود که امسال این میزان به 800 هزار تومان رسیده است و در هر سال فقط 3 ماه از بیمه ما را پرداخت می‎کردند. 17 تا 18 ماه طلبکار هستیم و حقوق نگرفتیم چرا که در هر سال 3 تا 4 ماه از حقوق ما را پرداخت نکردند.
🔷افزایش حقوق و مزایای مدیران دولتی
1️⃣ حقوق و مزایای وزرا از 3/5م شد؛ 20م

2️⃣ // // استانداران از 3م شد؛ 16م

3️⃣ // // فرمانداران از 2/5م شد؛ 9م  

4️⃣ // // معاونیین وزرا از 3م شد؛ 16م 

5️⃣ // // معاونین روحانی از 4م شد؛ 22‌‌م 

6️⃣ // // رئیس جمهور از 4/5م شد؛ 25م
🔺همچنین در حالی که حقوق مدیران دولتی 360% تا 570% افزایش داشته؛ حقوق کارمندان در دولت یازدهم با 5% کاهش نسبت به سال‌های گذشته، 12% افزایش ‌یافته است و حقوق کارگران نیز تقریبا هیچ  
🆔 @Mabargram

https://telegram.me/joinchat/Cq1vHzw1sH-jFTBOWqTiZQ

 نظر دهید »

گریه برای قدرت

15 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔴 گریه آقای جهانگیری از کدام نوع است؟

🔹 چندی پیش آقای جهانگیری در برنامه انتخاباتی تلویزیونی با بغض و گریه گفت: «مردم! نگذارید مدیران توانمند را از شما بگیرند.» به نظر شما گریه کسی که با وجود ادعای تعلق به قشر پایین جامعه، اکنون در منزل 26 میلیارد تومانی سکونت دارد. ماشین لوکس 400 میلیون تومانی سوار می‌شود. ساعت 18 میلیونی به دست دارد، پاداش‌های نجومی 865 میلیون تومانی می‌گیرد و حقوق ماهیانه 22 میلیونی دارد و در انتخابات، نقش کاندیدای پوششی و یار کمکی رئیس جمهوری را ایفاء می‌کند که در دور قبل 450 وعده بی عمل داده، مدیران اشرافی و نجومی را مسلط کرده و تولید کشور را به نابودی کشانده، از کدام نوع است؟!

 1 نظر

دشمن اصلی

15 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

✅من نمیدونم چه داستانیه،

حاج قاسم سلیمانی اینور مرز، تو خاک خودمون لباس نظامی میپوشه!

تو آخرین سخنرانیش تو شمال با لباس نظامی ظاهر میشه!
ولی تو قلب سوریه عراق، چند صد متری داعش که خونخوار ترین مخلوقاتن لباس شخصی میپوشه!
❗️نکته مهمیه ها…❗️
❇️من فکر میکنم با زبان بی زبانی میخواد بگه آی ملت،دشمن اصلی اینور مرزه،
✔️دشمن اصلی اون مدیر دولتی هست که زیر کولر گازی نشسته، ماهی هشتاد میلیون تومان حقوق میگیره و نداشتن بودجه رو بهونه میکنه و کارگراشو که ماهی یه میلیون تومن میگیره میریزه بیرون!
✔️دشمن اصلی اون نماینده مجلسیه که کل مملکت و بیخیال شده چسبیده به مینو خالقی تا هم حزبی و هم فکر خودشو بیاره مجلس،مردم کیلویی چند؟حزب اصلاحات و عشق است…
✔️دشمن اصلی اون مشاور و تئوریسینیه که میگه برای توسعه باید از تفکر اسلامی شیعی خودمون دست بکشیم،و قِل بخوریم تو بغل جان لاک و آدام اسمیت، اره آقای سریع القلم…
✔️دشمن اصلی اون آقا زاده ایه که میره با پیروان فرقه ضاله بهائیت فالوده میزنه و نمیدونه خیانت هایی که همین بهاییان به کیان وطن کردند در تاریخ ثبت شده…
✔️دشمن اصلی اون مسئولیه که کارخانه واگن سازی هست تو مملکت، میره از خارج واگن وارد میکنه کارگر ایرانی بیکار شه…!
🔴دویست هزار تا داعشی که هیچ دو میلیون داعشی هم اگر بود نمیتونست یه کیسه سیمان تو یکی از تاسیسات هسته‌ای کشور خالی کنه…!

 

✔️دشمن اصلی اون نفوذی ایه که قلب رآکتور اتمی و پر بتن کرد و یازده تن اورانیوم و اکسید کرد و حالا خیز برداشته برای نابود کردن موشک ها…
✔️دشمن اصلی اشعث بود نه معاویه، 

مالک اشتر هم تو سپاه امیرالمؤمنین از خودی ها خورد، از نفوذی خورد،وگرنه تا جمع کردن خیمه کفر ده ضربت شمشیر باقی مونده بود،
❌نفست گرم حاج قاسم، برمیگردی ایران نظامی بپوش…!
❌از حلب داری میای تهران بند پوتینتو سفت تر کن، که اینجا پر از نفوذیه……. 
وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرين

 1 نظر

انتخابات

12 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
حجت الاسلام پناهیان در گردهمایی پرشور طلاب حامی رئیسی در مدرسه معصومیه قم/2
🔸تا حالا هیچ کاندید ریاست جمهوری نبوده که موقع کاندید شدن این قدر مسئولیت‎های کلان و این‎قدر اشراف دقیق به جزئیات وزارتخانه‎ها داشته باشد. کاندیداهای دیگر را بگویید. فوقش شهردار یک شهر کلان بودند. چه پست‎هایی داشتند؟
✅ https://goo.gl/mG6BH3
🔸در نماز جمعه تهران در نوروز عرض کردم بد است برای جامعه‎ای که بگویند هفته آخر در مناظره‎ها مسئله معلوم می‎شود. مگر قدرت مناظره می‎خواهد کشور را اداره کند؟ بعضی‎ها می‎خواهند فضا را اینجا بکشانند. این فضا را مراقبت کنید.
🔸 ما هیچ وقت کسی را از کاندیداهای انقلابی نداشتیم که این‎گونه در بین نخبگان تفاهم حداکثری روی او صورت بگیرد. این تفاهم حداکثری در مورد کسی نبوده. در مورد دولت قبلی هم نبوده. ولی اینجا عجیب است. می‎بیینیم همه آنهایی که به این سادگی زیر یک سقف جمع نمی‎شدند، در مورد ایشان تمام مرزها را برمی‎دارند و خیلی راحت می‎گویند ما در خدمتیم. این برای کشور خیلی خوب است.
🔸پناهیان: بعضی‎ها هر چقدر هم شناخته شوند و مردم هم به آنها رأی دهند، باز هم محبوب نمی‎شوند. هم از انقلابیون و هم ضدانقلابیون. بعضی هم هستند از انقلابیون و ضد انقلابیون که به سرعت محبوب می‎شوند. ما فرماندهان سپاه زیاد داریم. از بین فرماندهان بعضی از آنها محبوب می‎شوند و همه دوستشان دارند. بعضی از آنها که ممکن است بالاتر، پایین‎تر یا هم‎طراز باشند، محبوب نمی‎شوند. محبوبیت رزق است. خدا تقسیم می‎کند.بنده تصورم این است که آقای رئیسی امکان بسیار بالایی برای محبوبیت پیدا کردن بین مردم دارد و دشمن از این ترسیده.

 نظر دهید »

انتخابات

12 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔵حجت الاسلام پناهیان در گردهمایی پرشور طلاب حامی رئیسی در مدرسه معصومیه قم/1: 

🔸 مدیر باید بتواند تصمیم بگیرد. بعضی سوال می‎کنند ایشان چه سابقه مدیریت اجرایی داشتند. رئیس‎جمهور که نباید مدیریت پروژه کرده باشد. باید مدیر کلان نظام باشد. باید بتواند برنامه‎ریزی کند، تشخیص درست بدهد و عمل کند. 
✅ https://goo.gl/mG6BH3

🔸 در حکم مقام معظم رهبری برخی از این تعابیر بوده. مقام معظم رهبری منصفانه می‎نویسند. نوشتند تجربه مدیریت‎های کلان دارید. آقا در حکم نوشته مدیریت کلان. بعد بعضی می‎گویند ایشان مدیریت کرده؟! چگونه توضیح بدهم؟! باید حتماً مسئول ساخت و ساز یک پل یا پتروشیمی باشد؟ چه باید باشد؟
🔸 وضع موجود خیلی بحرانی‎تر از آن است که اعلام شود. یک طلبه‎ای مثل بنده هیچ وقت خوشش نمی‎آید به این شکل یک دفعه بیاید وسط انتخابات و این کلمات سیاسی را بگوید اما اگر واقعا وضعیت طوری نبود که انسان احساس وظیفه کند، نمی‎آمد… مقام معظم رهبری به این سادگی حاضر نمی‎شوند بیایند صریحا از اوضاع کشور گله کنند. چون بنای ایشان این است. ما خیلی از بحران‎ها را پشت سر گذاشتیم اما آقا این‎گونه در صحنه نیامده‎اند

 نظر دهید »

 امروز دشمنان به دنبال ضربه‌زدن اقتصادی به ملّت ایرانند

10 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🚨 امروز دشمنان به دنبال ضربه‌زدن اقتصادی به ملّت ایرانند
🔻رهبرانقلاب: مسئله‌ی اقتصاد، مسئله‌ی اولویّت‌دار کشور است؛ نه­‌فقط امسال، که چند سال است این مسئله در رأس اولویّتهای فوری کشور قرار دارد و نیاز به تحرّک اقتصادی به شکل صحیح و با برنامه‌ریزی صحیح، در این چند سال محسوس بوده است و کارهایی هم شده است…

🔹اولویّت امروز ملّت ایران، مسئله‌ی اقتصادی است و توجّه کنید که اولویّت دشمن هم مسئله‌ی اقتصادی است؛ یعنی امروز دشمنان جمهوری اسلامی برای اینکه بتوانند اهداف خودشان را در مورد ایران و ایرانی و جمهوری اسلامی محقّق کنند، دنبال راهکارهای اقتصادی، و یا به تعبیر درست‌تر، دنبال ضربه‌زدن اقتصادی به ملّت ایرانند. ۹۶/۱/۱

 1 نظر

انتخابات

10 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
حجت الاسلام رئیسی درجمع مردم تهران:

🔹جوان ما شغل ندارد و کارگاههای تولیدی در حال تعطیل شدن است.

🔹در دولت کار و کرامت سالی ۲۵ درصد از کارگاهها و کارخانه‌های تعطیل شده به تولید باز می‌گردد.

🔹آیا باید فارغ التحصیلان بهترین دانشگاههای ما جذب کشورهای دیگر شوند؟ اگر زمینه کار باشد همه اینها مایلند به کشور خود خدمت کنند.

🔹جوان ما شغل ندارد و کارگاههای تولیدی در حال تعطیل شدن است؛ در دولت کار و کرامت سالی 25 درصد از کارگاهها و کارخانه‌های تعطیل شده به تولید باز می‌گردد. 

🔹در فساد، قبل از هر کس باید رئیس دولت مدعی مبارزه با فساد باشد. نه اینکه بگویند چرا فساد را گفتید و آن را توجیه کنند.

🔹باید از شفاف سازی و مبارزه با فساد استقبال کنند نه اینکه دولت ناراحت بشود و از متخلف حمایت کنند.

🔹ما مسئولیم در قبال آن جانبازی که بعد 30 سال هنوز روی تخت ناله میکند؛ ما مسئولیم در قبال آن مردی که خجلت زده از بیکاری به خانه باز می‌گردد.

🔹ما به دنبال قدرت و جاه نیستیم؛ افتخار هیچ مقامی در عالم برای من با جاروکشی حضرت رضا قابل مقایسه نیست؛ ولی دیگر نمی‌خواهیم خجلت سرپرست خانواری از بیکاری را ببینیم.

🔹حتما این وضعیت به نام انقلاب اسلامی قابل تغییر است. با حرف درمانی نمیشود کار را پیش برد، مردم اقدام و عمل می خواهند.

 1 نظر

انتخابات

10 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
حجت الاسلام رئیسی درجمع مردم تهران:

🔹باید سالی یک میلیون مسکن و یک میلیون شغل ایجاد شود. این کار، کاملاً قابل تحقق است.

🔹برنامه ما پشتوانه علمی و پژوهشی از دانشگاههای معتبر کشور دارد.

🔹فاصله طبقاتی را باید کم کرد؛ چرا باید یکی شکم سیر و دیگری گرسنه باشد؟ آیا این زیبنده نظام اسلامی است؟

🔹باید یارانه طبقات پایین و فقیر را حداقل تا 150 هزار تومان افزایش داد؛ حقوقهای نجومی را باید کنترل کرد.

🔹چرا کشور را معطل نگاه بیگانه بگذاریم که کی آنها میخواهند سرمایه گذاری کنند؟ نگاه ما به مردم و دست توانای جوانان برومند کشورمان است.

🔹چرا باید در صندوق فرهنگیان این اتفاق نگران کننده بیفتد؛ آن هم در وضعیتی که معلمان ما گرفتار هستند. آیا نمی شود کاری کرد؟ حتماً این وضعیت به نفع مردم قابل تغییر است.

 1 نظر

انتخابات

10 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

حجت الاسلام رئیسی درجمع مردم تهران:

🔹برخی فکر کردند منِ طلبه، رقیب این دولت هستم؛ رقیب این دولت عملکرد چهارساله خود اوست.

🔹چرا ۵۰۰ هزار نفر از جوانان باید ماهها در نوبت وام ازدواج باشند؟ چرا وامهای چند هزار میلیارد تومانی به افراد بدحسابی می دهند که پولها را پس نمی دهند؟

🔹چرا باید پولها و نقدینگی کشور را به کسانی بدهند که در تولید استفاده نشود؟ این پولها کجا رفته است؟

🔹شرایط امروز جز با یک تحول در نظام مدیریت اجرایی کشور قابل تحمل نیست.

🔹نظام اداری باید اصلاح شود. فساد نباید در نظام اسلامی وجود داشته باشد.

🔹دولت باید به دور از پارتی بازی، رفیق بازی و رشوه، چرخ کشور را به حرکت درآورد.

در حال #بروزرسانی

 1 نظر

انتخابات

10 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
♦️حجت الاسلام رئیسی درجمع مردم تهران:🔹حتما باید مدیریت اجرایی کشور متحول شود.باید به مردم نقش و سهم داد تا خود از مسائل کشور گره‌گشایی کنند.

🔹وقتی می‌گوییم بیکاری در کشور وجود دارد، می‌گویند بودجه نداریم.

🔹40 درصد از تحصیل کرده‌ها بیکارند، 30 درصد جوانان بیکارند.

🔹آیا باید این وضع ادامه پیدا کند و نگاه ما به دست بیگانه باشد یا می توانیم مبتنی بر همین داشته‌ها مشکلات را با ظرفیتهای ملی و به دست مردم و با مدیریت انقلابی و قوی و جهادی حل کنیم؟

🔹در صنایع پایین دستی پتروشیمی، ظرفیتی که در حال کار است، از 2 به 12 میلیون تن قابل افزایش است.

🔹پروژه مسکن مهر تعطیل شده، چرا امید مستضعفان و محرومان را ناامید کردند؟ باید به ملت پاسخ دهند.

🔹هر سال، 6 درصد پیشرفت کار در مسکن مهر بوده است. ما می توانیم در دولت آینده، مسکن مهر را تا پایان سال تمام کنیم.

 1 نظر

حرف حق در بستر آرامش اجتماعی

09 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔴حرف حق در بستر «آرامش اجتماعی» پیش می‌رود و استحکام پیدا می‌کند
#حرف_حق در بستر « آرامش اجتماعی» پیش می‌رود و استحکام پیدا می‌کند. چون تبیین حرف حق زمان می‌برد. در #سیرۀ_سیاسی ائمه(ع)، چه در مقاطع مظلومیت و چه در دوران حاکمیت، تلاش برای حفظ « #آرامش» را به وضوح می‌شود دید. 
🌹 #آرامش در فضای سیاسی، راهبردی برای پیشبرد انقلاب

 1 نظر

انتخابات

09 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
♦️حجت الاسلام رئیسی در جمع بندی پایانی:

🔹یکی از مظلومیت‌های جمهوری اسلامی این است که دولت ها بعد از پایان کار حالت اپوزیسیون به خود میگیرند در حالی که باید پاسخ گوی جامعه باشند.

🔹بر اساس قانون مردم باید شغل و مسکن داشته باشند و اگر فردی توانایی اجرای قانون را ندارد نباید وارد عرصه انتخابات شود.

🔹برای ایجاد نشاط در جامعه باید وضعیت کنونی اقتصاد مردم تغییر کند و این تغییر نیازمند عزم راسخ و جدی است.

🔹کارهای خوبی دولت انجام داده است بویژه در حوزه کمیته امداد اما ای کاش این اقدامات از همان ماه‌های اول آغاز به کار دولت شروع می‌شد نه در چند ماه آخر.

🔹اینجا بحث اصلاح‌طلب و اصولگرا نیست باید دولت‌ها به قانون عمل کنند، باید مسئول بتواند یک میلیون شغل ایجاد کند چون قانون این را می‌گوید.

🔹کاش افزایش یارانه افراد زیرپوشش کمیته امداد زودتر از این‌ها زیاد می‌شد نه در ماههای پایانی دولت.

 1 نظر

راز مظلومیت سیاستمدار باتقوا

09 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔵راز مظلومیت سیاستمدار باتقوا
حضور فرد باتقوا در عرصه سیاست با مظلومیت همراه است، چون باید دستورات دین را در سیاست‌ورزی رعایت کند در حالیکه رقبای بی‌تقوای او اهل ظلمند.

 1 نظر

تناقض

09 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔻حسن روحانی سال92: چهارمیلیون شغل ایجاد میکنیم و بیکاری را حل میکنیم.
🔻حسن روحانی هم اکنون: ما کی گفتیم 4میلیون شغل ایجاد میکنیم.

 1 نظر

تناقض

09 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
آقای روحانی میگویند میخواهم جلوی گناه آقای قالیباف رو بگیرم
مگر شما نبودید که میگفتید ما مسئول به بهشت بردن مردم نیستیم هرکس باید خود راهش را پیدا ند
#تناقض

 1 نظر

درد مردم چیست؟

09 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 1 نظر

مهربانی در انتخابات

09 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
رهبرانقلاب: نامزدها با برادری و مهربانی پيش بروند

⛔️ البته اختلاف نظر در مسايل گوناگون اشكالی ندارد، نگذاريد اختلاف نظر به اغتشاش منتهی شود
🗳 #انتخابات۹۶

 1 نظر

انتخابات

08 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
حجت الاسلام رئیسی در گفتگوی ویژه خبری:

🔹باید میان بازار کار و آموزش عالی ارتباط معنا داری برقرار باشد.

🔹وزارت خارجه باید حس اقتصاد مقاومتی داشته باشد و در تمام حوزه های بین المللی به دنبال خود کفایی اقتصادی کشور باشد.

🔹برای مقابله با خباثت های استکبار باید وحدت، انسجام و اقتدار ملی داشت.

🔹پیام دادن به دشمن به اینکه تحریم ها موثر بوده او را برای ادامه تحریم‌ها تشویق میکند.

🔹اگر وحدت و انسجام ملی داشتیم آمریکا هیچ کاری نمیتواند بکند.

🔹پوشالی بودن قدرت آمریکا را جوانان کشور در خلیج فارس نشان دادند؛ امروز از نام ایران دشمنان وحشت دارند.

 1 نظر

انتخابات

08 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🌀 یقیناً خدا از ما خواهد پرسید: چرا این فرد را انتخاب کردی؟
#استاد_پناهیان:
💠دین عامل قدرتمندی برای ایجاد انگیزه در مردم برای شرکت در انتخابات و انتخاب صحیح است و انسان را در تشخیص درست راهنمایی می‌کند. ولی متأسفانه در جامعۀ ما، قدرت تأثیرگذاری دین در انگیزۀ شرکت در انتخابات، و در انتخاب بهتر، به‌شدت نادیده گرفته می‌شود.
💠 نزدیک سی سال در این کشور کار شده که به انتخابات، دینی و معنوی نگاه نشود. باید دید اگر به انتخابات، دینی نگاه کنیم، چه کسانی ضرر می‌کنند؟
💠چه کسانی می‌گفتند «دین را در سیاست دخالت ندهید، و قداست را در مسائل سیاسی وارد نکنید»؟ کسانی که می‌خواستند سوء استفاده‌های خاص خود را بکنند. چون می‌دیدند اگر مردم با انگیزۀ دینی و عمل به تکلیف شرعی در انتخابات شرکت کنند، لابد انتخابی می‌کنند که به تکلیف شرعی نزدیک‌تر است. و آنها ناکام خواهند ماند.
💠حتی اگر برخی منافقانه از دین سوءاستفاده کنند، ما نباید دین را به عنوان یک عامل انگیزه‌بخش و راهنمایی‌کننده برای انتخابات حذف کنیم. بالاخره مردم خودشان کم‌کم قدرت قضاوت و رشد سیاسی پیدا می‌کنند و نمی‌گذارند این مدعیان از دین‌گرایی مردم سوءاستفاده کنند.
💠مسلماً یکی از وظایف مهم دینی ما، این است که با انتخابات چگونه برخورد می‌کنیم؟ انگیزۀ شرکت ما در انتخابات چیست؟ به‌خاطر خداست؟ خدا چقدر در تصمیم‌گیری ما برای نوع انتخاب‌مان مؤثر است؟
💠حضرت امام(ره) می‌فرمود: در ایام انتخابات، طلاب و علما کارهای خود را رها کنند و به انتخابات بپردازند و مردم را هوشیار کنند(صحیفه امام/15/16) یعنی ایشان این‌را یک وظیفۀ دینی می‌دانستند.
🔴سعی کنید انگیزۀ دینی مردم را برای حضور در انتخابات و برای تشخیص اصلح، بالا ببرید. به مردم بگویید: این یک آموزۀ دینی است که هر کاری در دنیا انجام دهیم، روز قیامت باید جواب بدهیم؛ و مسألۀ انتخابات هم مهمتر از بسیاری از کارهای دیگر است، مگر می‌شود در این‌باره سؤال نکنند؟! آیا خدایی که از رفتارهای کوچک و شخصی ما سؤال می‌کند؛ از رفتار ما در عرصۀ سیاسی اجتماعی سؤال نخواهد کرد؟! آیا خدا روز قیامت از ما نمی‌پرسد چرا این فرد را انتخاب کردی؟! یقیناً می‌پرسد. باید ببینیم پیش خدا چه جوابی داریم؟
💠عالمان دینی که در مساجد و منبرها به این پرسش الهی در روز قیامت نمی‌پردازند در واقع مردم را به گمراهی سوق می‌دهند. اگر منِ طلبه بخشی از سؤالاتی که خدا روز قیامت از مردم می‌پرسد را پنهان کنم، عامل گمراهی مردم خواهم شد. هم اصل حضور و هم نحوۀ حضور در انتخابات در روز قیامت سؤال خواهد شد. کسی حق ندارد صرفاً به میل خودش و بدون حجت شرعی به کسی رأی بدهد. آن‌هم برای امر مهمی مثل ریاست‌جمهوری!
‼️شما هرجایی دربارۀ هر کاندیدایی صحبت کنید، اگر صحبت شما ناروا باشد و دیگران را در تشخیص به گمراهی بیندازید، خدا روز قیامت مؤاخذه خواهد کرد، مؤاخذه‌ای خیلی سنگین‌تر از اینکه مثلاً ازدواج یک دختر و پسر جوان را به‌هم بزنید. و اگر شما برای انتخاب بهترِ یک رئیس برای جامعه، تلاش کنید، یقیناً ثوابش خیلی بیشتر از تلاش در جهت انتخاب یک همسر خوب برای یک جوان است.
🔴ما باید بار دیگر به اجر تلاش خاصلانه برای انتخابات، معنوی نگاه کنیم. کمک به یک مظلوم یا محروم چقدر ثواب دارد؟ حالا اگر شما به رفع ظلم و محرومیت در کل جامعه کمک کنید چقدر بیشتر ثواب دارد! اصلاً مقدرات فرزندان ما به همین اقدامات ما وابسته است. این مسائل واقعیت دارد و روز قیامت خدا از ما می‌پرسد! بیایید از عینک معنویت به اینها نگاه کنیم.
💠خیلی‌ها جرأت نمی‌کنند این واقعیت را به مردم بگویند که خدا روز قیامت سؤال می‌کند که به چه کسی رأی دادی. ولی این واقعیت دارد! رأی دادن یک امر دل‌بخواهی و از سرِ هوی و هوس نیست! واقعاً باید بین خودت و خدای خودت تشخیص داده باشی که «این فرد برای مملکت مفیدتر است» البته ممکن است تشخیص تو درست نباشد، ولی باید به اندازۀ توان خودت، بررسی کرده باشی.

 1 نظر

سواد سیاسی

08 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

واژگان و مفاهیم سیاسی
❓لیبرالیسم چیست؟ (بخش اول)
📝 یکی از پر سروصداترین ایدئولوژی های قرن های اخیر در جهان
📝 ايدئولوژی ، را اگر بخواهیم در اینجا به زبان ساده تعریف کنیم، یعنی نوع جهان بینی و بایدها و نبایدهایی که براساس آن حکومت ها اداره می شوند.( معنای دقیق تر در بخش های بعد نگارش میشود)
📝 لیبرالیسم در زبان ایتالیایی از کلمه لیبرو (libero) به معنای «انسان آزاد» و «لیبرتاس»(libertas) که ریشه در زبان لاتین دارد به معنای «آزاد» گرفته شده است.
📝 بنابر این (لیبرالیسم) در لغت به معنای اصالت آزادی یا آزادی مداری است.
📝 اما صرفا با تعریف لغوی، معنای حقیقی آن روشن نمیشود.
📝 لیبرالیسم اصلی ترین ، پردوام ترین و مهم ترین ایدئولوژی عصر مدرن و نظام سرمایه داریست.
📝ایدئولوژی ای که در یک سیر تدریجی از حدود قرن هفدهم به بعد در اروپا تکوین یافت.
📝 در قرن هفدهم واژه لیبرالیسم بیشتر به معنای آزادی در امور اخلاقی، ولنگاری و هرزگی است.
📝 اما در قرن هجدهم و پس از آن آرای اقتصادی و سیاسی لیبرالیسم تدریجا شکل می گیرد.
📝 پس هسته مرکزی و مفهوم بنیادین ایدئولوژی لیبرالسیم «آزادی» است٬ اما باید پرسید : «آزادی از چه؟» و «آزادی برای چه؟»

📝 پاسخ لیبرالیسم درمورد آزادی را در سه بخش میتوان یافت:
الف- آزادی از قیود اخلاقی و دینی 

ب- آزادی سیاسی

ج- آزادی اقتصادی

 1 نظر

فضای مجازی

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
حجت الاسلام رئیسی در گفتگوی ویژه خبری:

🔹 #فضای_مجازی امروز دست ساخته ای است که تمام شئونات و لایه های زندگی انسان ها را تحت تاثیر قرار داده است.

🔹با فضای مجازی می توان اشتغال زایی کرد، فرصت های شغلی بسیاری از طریق فضای مجازی میتوان ایجاد کرد.

🔹مسئله فضای مجازی در حوزه ایجاد اشتغال، کار و شفاف سازی اطلاعاتی بسیار مهم است

🔹تمام قراردادهای اقتصادی دولت کار و کرامت در دسترس مردم خواهد بود

🔹انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بود. در فرهنگ، هنر مظلوم ترین است، هنر در ایران همواره با حکمت و تعقل همراه بوده است.

🔹کشور ایران جلوه هنر است، حرم امام رضا جلوه هنر توام با معنویت است و این هنر ایرانی است.

🔹در هنر سینما اقدامات اساسی باید با حمایت دولت و مشارکت هنرمندان انجام شود

 1 نظر

انتخابات

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 1 نظر

دولت کار و کرامت

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
حجت الاسلام رئیسی در گفتگوی ویژه خبری:

🔹مردم از دولت تنها اعلام #فساد را نمیخواهند؛ مردم گزارش کار برای برخورد با فساد میخواهند.

🔹دولت کار و کرامت از کارهایی که انجام شده سخن خواهد گفت نه از بایدهایی که باید بشود.

🔹نقدها به عنوان یک فرصت برای دولت است نه تهدید.

🔹#نقد رسانه‌ها، مطبوعات، صاحب نظران، اساتید دانشگاه و … به عنوان قدرت هایی است که میتواند به دولت در اصلاح امور کمک بکند.

🔹 #مسکن_مهر اقدامی بود که آغاز شده بود، بجای تعطیلی باید مشکلات آن مرتفع میشد.

🔹مسکن مهر را در سال اول تحویل متقاضیان خواهیم داد.

🔹تسهیلات #ازدواج، شغل و مسکن اگر مرتفع شد ازدواج توسعه می یباد.

 1 نظر

سرمایه ملی کشور

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
دکتر جلیلی: بر روی سرمایه های ملی کشور بتون ریخته شد/ امروز خودشان میگویند طرف مقابل به متن برجام پایبند نبوده/ آنها که میگفتند برای رفاه شما آمده ایم بگویند برای صنعت، کشاورزی و مسکن چه کرده اند

 1 نظر

لجاجت و قدرت طلبی!

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
یکی از عبرت آموزترین موضوعات تاریخ انقلاب اسلامی، سرنوشت آقای منتظری است.

شیخ حسینعلی منتظری، از مشهورترین مبارزان دوران انقلاب بود که بارها همچون دیگر انقلابیون، به زندان افتاد و متحمل صدمات و مشکلات فراوانی شد.
سابقه ی وی در حوزه ی علمیه و حضور مبارزاتی و اعتماد بزرگان انقلاب به وی در حد و اندازه ای بود که از همان آغاز انقلاب اسلامی، وی بعنوان یکی از اصلی ترین سران جمهوری اسلامی، مورد توجه قرار گرفت و علاوه بر جایگاه مرجعیت و کسب مسئولیت های مهمی همچون: امامت جمعه، ریاست مجلس خبرگان و… اندک اندک با همراهی و هدایت برخی از هواداران خود، به سمت بی نظیر(قائم مقام رهبری) رسیده و پس از حضرت امام خمینی(ره)، دومین شخص کشور شد.

سخنان انقلابی و ضداستکباری وی به گونه ای در میان مردم ترویج شد که لقب(مجاهد نستوه) را کسب نموده و نظرات وی در حمایت از محرومان و مستضعفین به اندازه ای تبلیغ شد که لقب(امید مستضعفان) را از آن خود کرد.
با این وجود، خصوصیاتی منفی شخصی همچون(ساده لوحی، لجاجت، قدرت طلبی و عدم تمکین عملی به ولایت فقیه) موجب شد که طمع دشمنان در وی کارگر افتاد و عناصری از نهضت آزادی و برخی منافقین و مفسدان سیاسی و حتی جنایتکاران( باند مهدی هاشمی) از طریق برخی نزدیکان وی، در دفتر و بیت او نفوذ کرده و روند جدایی وی از امام(ره) و نظام اسلامی و انقلاب و ارزشها را به گونه ای رقم زدند که در فاصله ای کمتر از 4 سال(1364 تا 68) ، وی به یکی از بزرگترین مخالفان جمهوری اسلامی و مدافعان منافقین و دشمنان تبدیل گردید.
در این مسیر، حضرت امام(ره) با هدف حفظ اعتبار و جایگاه وی، در تمام این دوران، با صبر و خون دل، از طریق تذکرات خصوصی و سخنان عمومی، از سقوط وی جلوگیری نمودند، اما وقتی روند جدایی آقای منتظری از نظام به مرحله ی غیرقابل تحمل رسید و سخنان او برای چندمین بار از بلندگوهای منافقین و انگلیس و… منتشر گردید، امام خمینی(ره) طی نامه ی مشهور 6 فروردین 1368، او را از سمت قائم مقامی رهبری عزل فرموده و با عنوان اینکه(حاصل عمرم را کنار گذاشتم) به حیات سیاسیش در آن دوران خاتمه دادند.
با این وجود، تداوم صفات(لجاجت و قدرت طلبی و عدم تبعیت از ولایت فقیه) در کنار ساده لوحی مفرطی که به آن دچار بود موجب شد که وی بعد از یک دوره سکوت نسبی 8 ساله، مجددا در سال 76، به تکرار سخنان دشمنان انقلاب و حمله به ارکان نظام بپردازد که با خروش مردمی مواجه شده و در یک دوره ی 12 ساله تا پایان عمر، سرنوشت تلخ وی به گونه ای ادامه یافت که نظرات و سخنان او در مظلوم نمایی برای منافقین و حمله به ولایت فقیه و خاطره سازی علیه امام(ره) و حمله به ارکان انقلاب و دفاع از بهائیان و فتنه گران به سند باطلی برای دشمنان تبدیل شد و البته تداوم این مسیر خطرناک با فوت وی پایان یافت. سرنوشت شوم آقای منتظری، الگویی برای همه ی کسانی است که لجاجت و قدرت طلبی چشم آنها را بر نفوذ مفرط عناصر حاشیه ساز بسته است و سخنانی از جنس همان سخنان نفوذی های نهضت آزادی و مخالفان نظام، از زبان آنها شنیده می شود.
همچنین همان سخنان شیخ ساده لوح، امروزه دستمایه ی حمایت از منافقین و مظلوم نمایی برای جانیان و معدومان سال 67 نیز شده است که بعنوان سیئه ای ماندگار در کارنامه ی وی تا قیامت باقی خواهد ماند.

 1 نظر

دولت کار و کرامت

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
حجت الاسلام رئیسی در گفتگوی ویژه خبری:

🔹باید از روز اولی که دولت شروع بکار میکند برای گره گشایی از زندگی مردم تلاش کرد.

🔹تعهد ما به ملت تعهد #کاروکرامت خواهد بود.

🔹به دور از هر گونه باند و حزب بازی، کار و تلاش شبانه روزی در برنامه کاری ما خواهد بود.

 🔹دولت انقلابی یعنی دولت توام با عقلانیت و انقلابی بودن یعنی نگاه به منافع مردم داشتن.

🔹کرامت برای آن است که دیگر مادری برای بیکاری فرزندش اشک نریزد و هیچ پدری شرمنده خانواده اش نباشد.

🔹در هر قراردادی باید عزت و سربلندی مردم در اولویت باشد.

🔹زمان وعده دادن به مردم به سر آمده است.

 1 نظر

اولین رسالت دولت

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

حجت الاسلام رئیسی در گفتگوی ویژه خبری:

🔹اولین رسالت دولت اصلاح ساختارهای فسادزا است.

🔹قبل از هرکس باید رئیس دولت روحیه ضد فساد داشته باشد و نباید اجازه داد در هیچ کجای دولت فساد لانه کند.

🔹امروز آمارها نشان از افزایش فاصله بین طبقات دارد، تجدید نظر جدی در پرداخت‌ها برای کم کردن فاصله های طبقاتی لازم است.

🔹باید همه بتوانند از امکانات بهره ببرند و عدالت باید در جامعه برقرار شود.

 1 نظر

حل مسئله فقر و بیکاری

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

♦️حجت الاسلام رئیسی در گفتگوی ویژه خبری:

🔹زندگی بنده همراه بوده با چشیدن طعم فقر و کار در کودکی و نوجوانی، احساس فقر را نشنیده‌ام بلکه چشیده‌ام.

🔹امروز مردم ایران از شرایط سخت اقتصادی رنج می‌برند.

🔹بیش از ۴۰ درصد از تحصیل کرده ها و حدود۳۰ درصد از جوانان بیکار هستند که باعث بسیاری از آسیب های اجتماعی شده است.

🔹 برخی در روستاها تنها با یارانه، زندگی خود را سپری می کنند.

🔹امکان حل مسئله فقر و بیکاری وجود دارد.

🔹مصمم هستیم شرایط فوق را به نفع مردم تغییر دهیم

🔹وضعیت فساد اداری که امروز مردم از آن رنج می‌برند به هیچ عنوان قابل تجمل نیست.

🔹یارانه را می توان برای دهک های پایین تا سه برابر افزایش داد.

🔹در متن برنامه ششم توسعه آمده که باید ۱۲ درصد آمار بیکاری به هشت درصد تبدیل شود.

🔹تحقق این برنامه جز با ایجاد فرصت های نو اشتغال ممکن نیست.

🔹برنامه ششم باید محقق شود و ما برای اجرای آن برنامه داریم.

🔹ارتباط با مردم یک امر ضروری است؛ و یکی از زمینه ها برای شناخت نقص های دولت ارتباط با مردم است.

 1 نظر

🗳 بخشی از پیام امام خمینی( رحمه الله علیه )در آستانه انتخابات ریاست جمهوری

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🗳 بخشی از پیام امام خمینی رحمه الله علیه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری : ملت مجاهد و متعهد ایران.. 
☄ ملت مجاهد و متعهد ایران، جمهوری اسلامی، فرآورد مجاهدات جانفرسا و فداکاری های بی دریغ شما و فرزندان برومند و شهدای ارجمند شماست.
 🌹شما بودید که با قدرت ایمان و تعهد به اسلام، میهن عزیز خود را از اسارت سلاطین و رژیم ستمگر شاهنشاهی و دژخیمان خونخوار آنان نجات دادید.
🌹شما بودید که همچون سلحشوران متعهد صدر اسلام با انقلابی عظیم، کشور خود را از سلطه ابرقدرت ها و خصوصاً آمریکای غدار و جهانخوار آزاد نمودید. 

🌹شما اسلام بزرگ را که می رفت دستخوش انحراف منحرفین و منافقین شود و احکام مترقی آن به احکام دلخواه نادانان مبدل گردد و با اسم اسلام راستین، قوانین مسلم منصوص در قرآن کریم به نسیان کشیده شود، زنده و تجدید گردید و در مقابل هجوم نظامی و تبلیغاتی همه جانبه ایستادگی نمودید و در این دو سه ساله، ره صد ساله پیمودید و تمام موانع را از سر راه برداشته و جمهوری اسلامی را با تمام نهادهایش تحقق بخشیدید و حیاتی جدید و درخشان و فروزنده به کشورتان و فرهنگتان بخشودید…
🔺در بخش های بعدی، ادامه پیام امام خمینی رحمه الله علیه را خواهیم خواند.. 
📚صحیفه نور جلد 15 صفحه 163

 1 نظر

بایدها و نبایدهای ستادهای انتخاباتی حجت‌الاسلام رئیسی

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
بایدها و نبایدهای ستادهای انتخاباتی حجت‌الاسلام رئیسی
نیکزاد رئیس ستاد رئیسی به ستادهای انتخابی ابلاغ کرد:

🔹استفاده از هرگونه امکانات دستگاه‌های متصل به بیت‌المال و اموال عمومی ممنوع و حرام است.

🔹از هرگونه دامن‌زدن به مسائل و اختلاف‌های قومی و مذهبی باید پرهیز شود.

🔹آرامش سیاسی حفظ و از تبدیل کردن انتخابات به بستر شکاف و نفاق و کینه پرهیز شود.

🔹باید از هرگونه استفاده ابزاری از مقدسات و هزینه‌کردن از بزرگان پرهیز شود.

 1 نظر

آرامش در نهضت حسینی

07 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 1 نظر

برخورد با مفسده 

06 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 1 نظر

حزب مستضعفین

06 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي


💢 🎥 امام خمینی (ره): اگر ما انقلابی بودیم، تمام احزاب را ممنوع اعلام میکردیم…

تنها یک حزب وجود دارد آن هم 

✌️حزب مستضعفین ✌️ 

 1 نظر

شکست کودتای نظامی در طبس

06 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 نظر دهید »

مبعث، روز اخلاق است یا سیاست؟

06 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🌀مبعث، روز اخلاق است یا سیاست؟
🔴 قرآن صریحاً می‌گوید علت بعثت انبیاء «درگیری با طاغوت» است، اما بین ما مشهور شده که اخلاق است!
⭕️ رسول خدا(صلوات اللهذعلیه)یک سیاستمدار بزرگ بود که به‌دنبال قدرت بود، چون نجات بشر بدون قدرت امکان ندارد!
‼️تا وقتی قدرت در جامعه اصلاح نشود، جامعه اصلاح نخواهد شد
⭕️ چرا حدیث «بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» مشهور شده؛ با اینکه سند محکمی ندارد؟ 
⭕️ تمام درگیری انبیاء سرِ مسائل سیاسی بوده، نه سرِ برگزاری کلاس اخلاق!
⭕️ دلیل این‌همه اذیت پیامبر(صلوات الله علیه) این بود که دنبال قدرت بود
👌 رسول خدا(صلوات الله علیه) یک سیاستمدار بزرگ بود؛ و ما باید برای کتاب‌های درسی و تبلیغات دینی در جامعۀ خودمان متأسف باشیم که تصویر دقیق و صحیحی از رسول خدا(صلوات الله علیه) به جامعه ارائه نداده‌اند

_______________________

#مصلی_بزرگ_امام_خمینی(رحمة الله علیه) 

#حجت_الاسلام_پناهیان:
💠 شاید 1400 سال است که سعی کرده‌اند وقتی ما نام شریف پیغمبر اکرم(صلوات الله علیه) را می‌شنویم به یاد اخلاق بیفتیم نه سیاست! شاید گروهی در طول این مدت تلاش داشته‌اند که طوری تبلیغ کنند و طوری از دین و رسول خد (صلوات الله علیه) برای ما حرف بزنند که وقتی نام پیامبر(ص) را می‌شنویم به یاد مهربانی‌های او بیفتیم نه به یاد قدرتمندی او، به یاد اخلاق فردی او بیفتیم نه به یاد حاکمیت سیاسی‌ای که او دنبال می‌کرد.
💠 به همین دلیل در بین همۀ ما، حدیث شریف «انّی بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» بسیار مشهور است، با اینکه این حدیث از سندِ محکمی برخوردار نیست، بلکه از نظر سند دچار خدشۀ اساسی است، ولی بسیاری از آیات محوری قرآن و روایات با اسناد بسیار روشن و قاطع، بین ما از شهرت کافی برخوردار نیستند!
💠 خداوند متعال خودش در قرآن کریم می‌فرماید: «وَ لَقَدْ بَعَثْنا فی‏ کُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوت»(نحل/36) هر پیامبری را فرستادیم برای آن است که به مردم بگویند: «خدا را عبادت کنید و از تبعیت طاغوت اجتناب کنید.» در واقع هر پیغمبری را فرستادیم، دو هدف داشته است-که این دو هدف دو روی یک سکه هستند- یکی عبادت خدا و دیگری درگیری با طاغوت است.
💠 تمام درگیری‌های انبیاء الهی بر سرِ مسائل سیاسی و به‌خاطر درگیر شدن با قدرت‌طلبان بوده، و الا هیچ پیغمبری را به‌خاطر اینکه درس اخلاق بدهد، کسی نمی‌کُشد!
💠 پیامبر اکرم(ص) مسلماً به دنبال قدرت بودند، چرا که بدون قدرت، نجات بشر امکان ندارد. و همان اخلاق و معنویات و عرفانیات زیر سایۀ قدرت به بشریت هدیه می شود. زیرا این قدرت‌طلب‌ها هستند که مانع رشد انسان می‌شوند و انسان‌ها را فاسد نگه می‌دارند. امروز کلمۀ «قدرت» به‌گونه‌ای شده است که انسان بخواهد بگوید «رسول خدا(ص) دنبال قدرت بودند» باید عذرخواهی کند یا «نعوذ بالله» بگوید! یا مراقبت کند که دیگران چه برداشتی می‌کنند!
💠 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود. و ما باید برای تبلیغات دینی در جامعۀ خودمان متأسف باشیم که تصویر دقیق و صحیحی از رسول خدا(ص) به جامعه ارائه نداده‌اند. ما باید برای تعلیم و آموزش دینی در جامعۀ خودمان متاسف باشیم که تصوّر دقیقی از کاری که پیامبر(ص) انجام داد و آن چیزی که در تاریخ عیناً رخ داده، به مردم نداده‌اند.
💠 #بزرگترین_اقدام_فرهنگی در یک جامعه این است که قدرتمندان آن جامعه، افراد صالحی باشند. ریشۀ دینداری و معنویت در جامعۀ بزرگ امروز ما قوانینی است که در مجلس شورای اسلامی تصویب می‌شود.
 💠 اگر بسیجی‌ها می‌خواهند از انقلاب و معنویت خود محافظت کنند، اگر می‌خواهند برای امام حسین(ع) سینه بزنند، هیات‌های مذهبی و مبلغان دینی باید به سراغ قانون‌گذاران و مجریان قانون جامعه بروند، ابتدا باید آنجا را اصلاح کنند.
💠 پیغمبر اکرم(ص) قبل از اینکه به مدینه برود و در مدینه کار تبلیغی خودش را شروع کند، و قبل از اینکه در مدینه مسجد بنا کند، و قبل از حضور خودش و نزول آیات قرآن در مدینه، برای مدینه فرماندارِ درست تعیین کرد. تا وقتی فرمانداران و مسئولانِ درست، در یک جامعه حاکم نباشد، کارِ فرهنگی کردن «شوخی» است! کار مسجد و محراب و منبر و تبلیغ داشتن هم «شوخی»است!

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

🔴 ادلۀ ضعف سند حدیث «انما بعثت لاتمم مکارم الاخلاق» 👇

bayanmanavi.ir/post/3545

ضعف سندی این حدیث به معنای مهم نبودن مکارم اخلاق و حُسن خلق نیست. بلکه به این معناست که هدف بعثت رسول خدا(صلوات الله علیه)مسائلی مهمتر از اینها بوده و ما گاهی بیش از حد به اخلاق اهمیت داده‌ایم و از مسائل مهم‌تری غفلت کرده‌ایم؛ مسائلی که اگر به آنها توجه می‌کردیم حُسن خلق بسیار بیش از آنچه امروز در میان ما رواج دارد، رواج می‌داشت.

 نظر دهید »

سیاست ورزی در جامعه

06 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

پیامبر(صلی الله علیه و آله) قبل از بعثت هم 
اخلاق خوب داشتند، اما چرا کسی با ایشان دشمنی نمی‌کرد؟

💠 اگر به اخلاق شخصی پیامبر(صلی الله علیه و آله) بپردازیم ولی دربارۀ سیاست‌ورزی و سیرۀ سیاسی ایشان تأمل نکنیم، کار نابه‌جایی است؛ پیامبر(صلوات الله علیه)  قبل از بعثت هم اخلاق خوب داشتند، اما چرا کسی با ایشان دشمنی نمی‌کرد؟ چرا قبل از بعثت کسی با ایشان جنگ نکرد؟ پس دعوا سرِ اخلاق پیامبر(صلوات الله علیه) نبود، بلکه بعد از بعثت، چون سیاست‌ورزی پیامبر(صلوات الله علیه) در عرصۀ جامعه شروع شد، دشمنی با ایشان هم شروع شد. 
#میلاد رسول خدا(صلی الله علیه و آله) استاد پناهیان 95.9.27

 1 نظر

انتخابات

06 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔸حجت الاسلام رئیسی در یزد: 🔺فقر، بیکاری، بی‌شغلی، خجلت سرپرست خانواده زیبنده این کشور نیست. فساد اداری زیبنده این نظام مقتدر نیست.

🔺بدون شک کشوری که هشت سال مقاومت کرده و در حوزه های مختلف هوا و فضا و موشکی و در مساله علم و فناوری و نانو حرف اول را می زند می تواند یک نظام اداری را بدون هر گونه فساد رقم بزند .

🔺دولت اسلامی موظف است زمینه های رشد و کرامت انسان را مهیا کند.

🔺با عزمی راسخ و مدیریت انقلابی، می توان ساختارهای ایجاد کننده فساد را شناسایی و برخورد کرد.

 1 نظر

انتخابات

06 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🚨رهبر انقلاب خطاب به نامزدهای انتخابات:🗳به مردم قول بدهید که برای بازکردن گره ها نگاهتان به بیرون از مرزها نباشد
🔻رهبرانقلاب، صبح امروز در ديدار مسئولان نظام: من به همه‌ی این آقایان نامزدهای #انتخابات این را عرض میکنم و قبلاً هم عرض کردم که تصمیم بگیرند و به مردم هم بگویند و در تبلیغاتشان هم بگویند، قول هم بدهند که برای پیشرفت امور کشور، برای توسعه‌ی اقتصادی، برای بازکردن گره‌ها، نگاهشان به بیرون از این مرزها نخواهد بود، نگاه به خود ملت خواهد بود.۹۶/۲/۵

🗳 #انتخابات۹۶

 1 نظر

مخالفت با اسلام

06 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🚨آمريكا و صهيونيست‌ها با جمهوری اسلامی مخالفند چون اسلام در ایران بارزتر است
🔻رهبرانقلاب، صبح دیروز در ديدار مسئولان نظام: بعد از تشکیل جمهوری اسلامی که یک رشحه‌ای از رشحات حکومت نبوی در آن به‌وجود آمد و همچنان ادامه دارد، دشمنان جوامع بشری شروع کردند با آن چیزی که مایه‌ی رشد جوامع بشری است مبارزه کنند، و آن «اسلام» است. چون اسلام می‌تواند جلوی ظلم علیه بشریت را بگیرد.

🔹امروز سررشته‌ی این دشمنی‌ها به‌دست آمریکا و صهیونیست‌ها است.

🔺امروز با جمهوری اسلامی بیش از جاهای دیگر مبارزه می‌کنند چون اسلام در ایران بارزتر است و زمینه‌ی عمل به آن فراهم‌تر است. با آن مخالفند چون جلوی مطامع آن‌ها را می‌گیرد.۹۶/۲/۵

 1 نظر

انتخابات

05 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔴 بخشی از سخنان حجت الاسلام #رئیسی در اولین قسمت از #ارتباط_زنده_اینستاگرامی با مردم :
🔸 رونق صنعت #مسکن علاوه بر حل مشکل #مسکن خانوارها میتواند #شغل های بسیاری نیز تولید کند باید در این بخش فعالیتی جدی صورت بگیرد
🔸 آب کم داریم یا #مدیریت آب؛ خاک حاصلخیز کم داریم یا #مدیریت خاک؛ ما بیشتر در #مدیریت آب و منابع مان مشکل داریم تا در کمیت آنها
🔸 تا کی مردم ما پرونده های مختلف #فساد را بشنوند اما #اقدام موثری در این حوزه مشاهده نکنند؛ یک بار از یک سوراخ گزیده شدن ممکن است اما چند بار از همان سوراخ گزیده شدن؛ بی تدبیری و کم کاری ست
🔸 #فساد_اداری را _که متاسفانه به صورت مزمن درآمده_ میتوان ریشه کن کرد، به نحوی که #فساد در هیچ کجا لانه نکند؛ راهش شناسایی ساختار های فساد زا و #اراده_جدی برای نابودی و یا #اصلاح این ساختارها ست؛ اینکه دولت های مختلف درمسئله فساد از هم ایراد بگیرند دردی را دوا نمیکند بلکه دولت باید عناصر فاسد را شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی کند؛ این برای مردم اطمینان زا ست؛ نه شعار ها و ایراد گرفتن از دولت های گذشته
🔸 حتما یکی از ویژگی های دولت ما باید #نظام_اداری سالم باشد؛ که قانونش هم تدوین شده اما مشکل ما عدم وجود #قانون نیست؛ بلکه عمل به #قانون ها مسئله ماست ؛ الان سخن از کمبود #قانون نیست بحث از اجراست
🔸 پرواضح است که دغدغه مردم #اقتصاد است؛ بعضی میگویند مشکل از ساختارهای اقتصادی ست ما هم این موضوع را قبول داریم برای مثال اقتصاد ما نباید متکی بر #نفت باشد و این موضوع باید به طور جدی اصلاح شود ؛ عده ی دیگری میگویند مشکل اقتصاد ما از عوامل خارجی و #تحریم هاست؛ بله این هم موثر است، اما مهمتر از اینها #ضعف_مدیریت اقتصادی در کشور است؛ بنده معتقدم که بیشتر مشکلات اقتصاد ما از #ضعف_مدیریت در این عرصه است 
🔸 همه از #رشد_اقتصادی سخن میگویند؛ ما هم #رشد_اقتصادی را بسیار مهم میدانیم؛ اما آیا بدون اصلاح #نظام_پولی_و_بانکی رشد اقتصادی پایدار ممکن است!؟
 ما زمانی که در سازمان بازرسی کشور مسئولیت داشتم مشکلات #نظام_پولی_و_بانکی کشور را برای مسئولان به نمایش گذاشتیم مشکلات را شناسایی کردیم و طی نمایشگاهی آنها را به مسئولین نشان دادیم، اما از آن زمان تا کنون بسیار غصه دارم؛ غصه دارم چون مشکلات را میشناختم اما در میدان اجرا و حل مشکلات امکان ورود نداشتم؛ اکنون پا به عرصه اجرا گذاشتم تا ان شاء الله این مشکلات را به همت مردم و دولت کار و کرامت مرتفع کنیم، ما برای اصلاح این ساختار ها طرح و برنامه داریم؛ و این برنامه ها را برای مردم شریف #ایران تبیین میکنیم #ان_شاء_الله

 1 نظر

انتخابات ۹۶

05 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 بایدها و نبایدهای رسانه‌ها در انتخابات
گزیده‌ای از بینات رهبر انقلاب درباره بایدها و نبایدهای رسانه‌ها در انتخابات

الف) بایدها
۱. بر سطح آگاهی و تحلیل مردم بیفزایید
مطبوعات در کشور ایران و در نظام جمهوری اسلامی، کجای کارند؟ که هستند و چه هستند؟ آیا زاید و سرباری هستند؟ زینت‌المجالسی هستند؟ یا نه؛ یک عنصر حقیقی و مؤثّر و اجتناب‌ناپذیر و سازنده‌اند؟ نظر ما، البته، معطوف به نکته دوم و جمله اخیر است. ما معتقدیم که مطبوعات برای نظام جمهوری اسلامی، یک مقوله تجمّلاتی و تشریفاتی نیست. بنابراین، افزایش آن، تنوّع آن، کیفیّت یافتن آن، و اگر خطایی دارد، تصحیح آن، جزو کارهای اساسی در این نظام است.
نظام جمهوری اسلامی یک نظام مردمی است و کسی نمیتواند این را منکر شود. مخالفین ما هم نمیتوانند این را منکر شوند. حداکثر این است که مردم را تخطئه میکنند و میگویند «مردم نفهمیدند و با این مسؤولین و این نظام، صفا کردند.» بالاخره صفای مردم با این نظام را نمیتوانند منکر شوند و این، مطلب واضحی است. سر و کارِ ما با مردم است؛ پس این نظام، نظامی است مردمی.
مردم باید اهل تحلیل شوند تا بفهمند که نظام برایشان مفید است. آگاهی برای چنین نظامی، مثل آب و هوا، لازم و واجب است. نظام ما، این گونه است. هر چه مردم بیشتر آگاه باشند، نظام جمهوری اسلامی، بیشتر سود میبرد. بنابراین، این نظام، به آگاه سازی مردم نیازمند است.
مطبوعاتی که طریق سلامت بپیمایند و بنا بر عناد و بدجنسی نداشته باشند. این گونه مطبوعات، در هر رشته‌ای قلم بزنند -سیاسی باشند، فرهنگی باشند، اقتصادی باشند، درباره مسائل خارجی حرف بزنند، در خصوص مسائل داخلی حرف بزنند- و هر کاری که بکنند، به نفع نظام حرکت کرده‌اند. چرا؟ چون بر مایه آگاهی مردم میافزایند. موضع مطبوعات در جمهوری اسلامی، این است. ۱۳۷۵/۰۲/۱۳

۲. سه وظیفه عمده: نقد و نظارت، اطلاع‌رسانی و تبادل آراء
برای مطبوعات سه وظیفه عمده قائلم: وظیفه نقد و نظارت، وظیفه اطّلاع رسانی صادقانه و شفّاف، وظیفه طرح و تبادل آراء و افکار در جامعه. معتقدم که آزادی قلم و بیان، حقِ‌ مسلّم مردم و مطبوعات است. در این هم هیچ تردیدی ندارم و این جزو اصول مصرّحه قانون اساسی است. معتقدم اگر جامعه‌ای مطبوعات آزاد و دارای رشد و قلمهای آزاد و فهمیده را از دست بدهد، خیلی چیزهای دیگر را هم از دست خواهد داد. وجود مطبوعات آزاد، یکی از نشانه‌های رشد یک ملت و حقیقتاً خودش هم مایه رشد است؛ یعنی از یک طرف رشد و آزادگی ملت، آن را به‌وجود میآورد؛ از طرف دیگر،آن هم به نوبه خود میتواند رشد ملت را افزایش دهد. البته معتقدم در کنار این ارزش، ارزشها و حقایق دیگری هم وجود دارد که با آزادی مطبوعات و آزادی قلم، آن ارزشها نباید پامال شود. هنر بزرگ این است که کسی بتواند هم آزادی را حفظ کند، هم حقیقت را درک کند، هم مطبوعات آزاد داشته باشد، هم آن آسیبها دامنش را نگیرد. باید این‌گونه مشی کرد. ۱۳۷۹/۱۲/۰۹

۳. مردم را به انتخاب اصلح تشویق کنید
کسانی که زبان گویایی دارند، قلم توانایی دارند و آبرویی پیش مردم دارند - که این آبرو هم جزو ذخایر الهی است و خدای متعال به هرکس داده است، باید آن را در راه او مصرف کند و به کار ببرد - مردم را توجیه و تشویق کنند و آدمهای خوب را به آنها معرفی نمایند. ۱۳۷۴/۱۱/۱۴

۴. از انتخابات مانند یک نعمت الهی پاسداری کنید
انتخابات که مظهر حضور مردم است، مظهر مردم‌سالاری دینی است، باید پشتوانه‌ی امنیت ما باشد. نباید اجازه داد که این چیزی که ذخیره‌ی امنیت است، پشتوانه‌ی امنیت است، به امنیت ما صدمه وارد کند. دیدید، حس کردید، از نزدیک لمس کردید آن وقتی را که دشمنان میخواهند از انتخابات علیه امنیت کشور سوء استفاده کنند. باید همه مراقب باشند، همه بهوش باشند. آحاد مردم، مسئولان گوناگون، منبرداران سیاسی، کسانی که میتوانند با مردم حرف بزنند، همه مراقب باشند، مواظب باشند؛ از انتخابات مانند یک نعمت الهی پاسداری کنند. ۱۳۹۰/۰۶/۰۹

۵. انتقاد، منطقی و واقع‌بینانه باشد
البته انتقاد منطقی، گفتن حرف صحیح اینقدر حرفهای آشکار وجود دارد که انسان اگر ذکر آنها را بکند، اصلاً هم غیبت نیست، و میتواند انسان نقد بکند. بله مسلّم است، امروز یک جریان صحیح و حقّی در جامعه‌ی ما وجود دارد، جریانهای باطلی هم وجود دارد که به انواع و اقسام طرق میخواهند جامعه را خراب کنند، انقلاب را منحرف کنند؛ در این شکی نیست. آدمهائی هم در رأس این جریانات هستند. چه لزومی دارد که انسان به این آدمها تهمت بزند. چه لزومی دارد که غیبت اینها را بکند. حرف آشکار اینقدر دارند؛ همان حرفهای آشکار را بیان بکنند، تبیین بکنند، توضیح بدهند، مطلب روشن خواهد شد. ۱۳۸۹/۱۰/۰۷
امروز متأسفانه انسان مشاهده میکند که در بین برخی مسئولین و نخبگان سیاسی و غیره کأنه مد شده است که نگاه، نگاه بدبینانه باشد؛ نگاه منفی باشد؛ نقاط مثبت را نبینند؛ روی نقاط منفی تکیه کنند. در رسانه‌ها و غیررسانه‌ها مرتباً منفیبافی میشود. تا انسان میگوید هم چرا، میگویند آقا شما نمیگذارید ما واقعیات را بگوئیم. میگوئید سیاه‌نمائی است، میگوئید فلان است؛ ما میخواهیم حقایق را بگوئیم. نه، این یکسونگری است. خب، اگر فرض بفرمائید یک واحد تولیدی دچار یک اشکالی میشود و شما میخواهید به عنوان یک نگاه واقع‌بینانه آن را بیان کنید، بسیار خوب، در کنارش مثلاً دو تا واحد تولیدی هم ایجاد شده. اگر این نقطه‌ی مثبت را بیان کنیم، یک جور مسائل کشور را میفهمیم؛ اگر این نقطه‌ی مثبت را بیان نکنیم، مسائل کشور را جور دیگری خواهیم فهمید. اگر فقط نقاط منفی را مشاهده کنیم - که البته نقاط منفی وجود دارد - این طبعاً واقع‌بینی نیست؛ این برآورد درستی از اوضاع کشور به ما نخواهد داد؛ منجر به ناامیدی میشود؛ ضرر اجتماعیاش هم این است. ۱۳۹۰/۰۵/۱۶

 1 نظر

شاخصه های نظام نبوی

05 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔆 کار و پیشرفت دائمی، از شاخص‌های نظام نبوی 
🔻رهبر انقلاب: دوران ده‌ساله حاکمیت پیامبر اسلام در مدینه درخشان‌ترین دوره‌های حکومت در طول تاریخ بشری است. 

🔹یکی از شاخص‌‌های حکومت پیامبر(صلی الله علیه و آله)، کار و حرکت و پیشرفتِ دائمی است.

🔹توقّف در نظام نبوی وجود ندارد؛ به طور مرتّب، حرکت، کار و پیشرفت است.

🔺اتفاق نمی‌افتد که یک زمان بگویند: دیگر تمام شد؛ حال بنشینیم استراحت کنیم! این وجود ندارد. البته این کار، کارِ لذّت‌آور و شادی‌بخشی است؛ کار خستگی‌آور و کسل‌کننده و ملول‌کننده و به تعب‌آورنده‌ای نیست؛ کاری است که به انسان نشاط و نیرو و شوق میدهد. ۱۳۸۰/۰۲/۲۸

 1 نظر

انتخابات

04 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

آیت الله سید ابراهیم رئیسی پس از دیدار با نمایندگان مجلس در جمع خبرنگاران:
🔺بنده دستگاه‌های کشور را به‌خوبی می‌شناسم و معتقدم می‌توان ساختارها را اصلاح کرد.
🔺بعد از گذشت ۶ ماه از فعالیت دولتم حتماً روند اصلاح ساختارهای فساد را به مردم و نمایندگان گزارش خواهم کرد و می‌گویم که ساختارهای کدام بخش اصلاح شدند. 
🔺حتماً پیشرفت کار را به نمایندگان و مردم گزارش خواهم کرد؛ چراکه درست نیست از یک سوراخ دو بار گزیده شویم.
🔺اینکه هر روز پرونده‌ای مطرح شود درست نیست. 
🔺برنامه بنده اصلاح ساختارهای فساد، از بین بردن امضاهای طلایی و از بین بردن فساد در واگذاری مجوزهای بخش دولتی به خصوصی است. 
🔺حتی اگر بعضی از دست اندرکاران انگیزه فساد هم پیدا کنند، ساختارها نباید اجازه دهد و کاملاً معتقدم می‌توان دستگاه اداری بدون فساد داشت.
🔺اگر خداوند به من توفیق مسئولیت دهد، مطلقاً اجازه نخواهم داد فسادر در هیچ کجای کشور لانه کند.

 1 نظر

انتخابات

04 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

💢چگونه رئیس جمهور انتخاب کنیم؟ 
♦️شخصی از امام صادق علیه السلام پرسید:بین دو حاکم در تردیدم، چه کنم؟

 امام فرمودند: عادل ،صادق، فقیه و با تقواترین را انتخاب کن.

 - اگر به تشخیص نرسیدم؟ امام فرمودند: ببین افراد متدین به کدام مایلند؟

 -اگر نفهمیدم؟

♦️امام فرمودند: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر می پسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر آن ها را خشمگین میکند، او را برگزین. 
📚(اصول کافی،ج۱،ص68)

 1 نظر

انتخابات

04 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🔴حجت‌الاسلام رئیسی: «دزد دزد گفتن» دولت‌ها به یکدیگر مشکلی را حل نمی‌کند/ مردم از وضع موجود خسته شدند
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در دیدار با نمایندگان مجلس:
🔸باید از نگاه حزبی و جناحی بیرون بیاییم و به سرمایه‌های کشور درست نگاه کنیم.
🔸وضعیت اقتصادی کشور به هیچ عنوان خوب نیست و معضلات جدی در نظام پولی و مالی کشور وجود دارد.
🔸این که دولتی درباره فساد اداری دولت قبل را متهم کند، برای مردم قابل پذیرش نیست و «دزد دزد گفتن» مشکلی حل نمی‌شود.
🔸می‌توان با تغییر در مدیریت اجرایی گامی در تحقق قانون به نفع مردم برداشت.
🔸اگر دستگاه اجرایی کشور درست عمل کنند و بسترهای فساد را از بین ببرد؛ شاهد کاهش واقعی پرونده‌های فساد و کیفری هستیم.
🔸به عنوان یکی از دلسوزان و دغده‌مندان کشور فکر می‌کنم، وضع فعلی نه تنها مطلوب نیست بلکه برای مردم قابل تحمل نیست.
🔸بیاید برای یکبار هم که شده کشور، مردم و اقتصاد را خارج از نگاه‌های بسته حزبی و جناحی و گروهی ببینیم. مردم از این وضع خسته هستند.
🔸در ستاد انتخاباتی ما همه سلیقه‌‌های سیاسی موجود در ذیل خط امام وجود دارد. درب ستاد بر روی همه علاقمندان و دلسوزان کشور باز است.

 1 نظر

انتخاب اصلح

04 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

💢 #علامه_مصباح_یزدی:پیامبر هم زمانی از طلحه و زبیر تعریف کردند/بازی با محکمات توسط متشابهات/انحراف مخصوص صدر اسلام نیست
#بازی_با_محکمات_قرآن

#هوای_نفس
↙️🔹انسان خواسته‌هايي دارد (اعم از فردي و گروهي) که هم در فهم عقلاني‌اش اثر سوء مي‌گذارد و هم در استفاده از کتاب و سنت؛ و به عبارت بهتر، وقتي انسان چيزي را دوست دارد، ناخودآگاه در جهت آن استدلال مي‌کند و حتي در استدلال به آيات، گاهي ده‌ها آيه از #آيات_محکم را نمي‌بيند و به يک آيه #متشابه استدلال مي‌کند! البته بگذريم از کساني که به مرحله‌اي از #سقوط رسيده اند که آگاهانه و عليرغم اين‌که مي‌دانند راهشان ناصواب و به ضرر جامعه است، تنها براي منافع شخصي يا گروهي خود اقدام به انجام کاري مي‌کنند.
#انحراف_سیف_الاسلام_ها
↙️🔸اين خواسته‌ها، مي‌توانند سبب #انحراف هر شخصي بشوند؛ چنان که فردي که پيامبر (ص) او را #سيف_الاسلام ناميد، اولين شخصي بود که بعد از به خلافت رسيدن حضرت علي(ع)، در مقابل او ايستاد؛ هم چنين کساني بودند که در رکاب حضرت علي (ع) با معاويه جنگيدند، اما زير عَلَم فرزند معاويه، فرزند همان علي (ع) را در کربلا با آن وضع فجيع به شهادت رساندند، و به نام دين و اسلام، با امام معصوم (ع) کاري کردند که با هيچ مشرکي انجام نمي‌دهند.
#انحراف_ادامه_دارد
↙️🔹اين اتفاقات فقط منحصر به گذشته نبوده است،افرادي سال‌ها براي پيروزي انقلاب زحمت کشيده و حتي زندان‌ها رفته و شکنجه‌ها را تحمل کرده‌اند، اما وقتي کار به منافع شخصي‌شان رسيد، به گونه‌اي رفتار کردند که گويا اصلا انقلابي در کار نبوده و اهميتي نداشته است.
↙️🔸به غير از معصومين (ع) همه انسان‌ها در معرض چنين انحرافاتي هستند:
👈لذا اولا ما بايد همواره به خدا پناه ببريم از اين‌که مبادا در دام هواي نفس بيفتيم؛ و توجه داشته باشيم که يک انسان مؤمن، مستقيما در برابر احکام خدا نمي‌ايستد، بلکه به اسم دين، کار خود را توجيه مي‌کند! 

👈ثانيا مراقب باشيم کساني که مي‌خواهند به خاطر انگيزه‌هاي شخصي و گروهي شان، مصالح اسلام را فدا کنند، بشناسيم تا بازيچه دست کسي واقع نشويم.
↙️🔹اگر قرار باشد در مسائلي که به مصالح اسلام، نظام و انقلاب مربوط است، از کسي حمايت يا تبعيت کنيم، بايد به دقت آن فرد را بشناسيم و بر درستکار بودن وي #حجت داشته باشيم.
#انتخابات_96

#اصلح #تکلیف

 1 نظر

انتخابات

03 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 1 نظر

انتخابات

03 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 1 نظر

انتخابات

03 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

​📝حرف بر زمین مانده امام خمینی (ره) 
 🔹 حرف بر زمین مانده امام خمینی (ره) در همه دولت‌های پس از انقلاب: «امر خانه سازی برای مستضعفین می بایست از روستاها آغاز شود تا نه تنها جلوی مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها گرفته شود، بلکه عده ای که قبلا مهاجرت نموده اند با توجه به تسهیلاتی که فراهم خواهد آمد، به قطبهای کشاورزی و دامداری جذب شوند».

(صحیفه نور جلد 8 صفحه 153)
🔹حال که به انتخابات نزدیک می‌شویم بهتر است در برنامه های کاندیداها دقیق شویم که کدام کاندیدا برای حل بحران مهاجرت می‌تواند چاره‌ای بیاندیشد و کدام کاندیدا مسکن سازی و امکانات دهی را از روستاهای کشور شروع می‌کند؟
🔹البته چیزی که مبرهن است این است که آزموده را آزمودن خطاست، یعنی دولت آقای روحانی در چهار سال گذشته نشان داده که هیچ علاقه یا توانی در اجرائی کردن مسکن‌سازی و امکانات دهی به روستائیان ندارد و به نوعی به دست نامرئی آدام اسمیتی اعتقاد دارد که بازار خود همه چیزی را به تعادل می‌رساند.

​

🔹با توجه به اینکه آقای رئیسی در چند وقت گذشته در تولیت آستان قدس رضوی نشان داده که می‌تواند در رسیدگی به امور مستضعفین و توانمند کردن آنها اعتقاد و کارائی بالائی داشته باشد، بنظر می‌رسد ایشان برای اجرائی کردن این فرمان امام(ره) از همه کاندیداهای فعلی مناسب‌تر باشد. 
#سید_سجاد_پادام

 1 نظر

بصیرت

03 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​

 2 نظر

انتخابات

03 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

⚠️ دوقطبی دروغين؛ جنگ و برجام
✍🏻 …انتخابات را می‌توان يکی از اصلی‌ترين جلوه‌های حضور و اتحاد مردم دانست. از طرف ديگر، «يکي از ترفندهايی که [دشمنان] اخيراً ياد گرفته‌اند و دارند اعمال می‌کنند، ايجاد دوقطبی‌های کاذب است؛ دوقطبی‌های دروغين» ۹۴/۱۲/۵

🔹نقشه دشمن برای انتخابات امسال نيز اين‌بار شکل جديد و البته کمی پيچيده‌تر به خود گرفته است: ترکيبی از همين دو ترفند “تهديد” و “دوقطبی دروغينِ” يا جنگ يا برجام…

✍🏻 یادداشت تحلیلی خط حزب الله

 1 نظر

انتخابات

02 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
​

 2 نظر

انتخابات

02 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
امام خميني رحمه الله عليه: از آقایان کاندیداها و دوستان آنان انتظار دارم..
☄ از آقایان کاندیداها و دوستان آنان انتظار دارم که

1⃣ اخلاق اسلامی انسانی را در تبلیغ برای خود، کاندیداهای خویش مراعات 

2⃣و از هر گونه انتقاد از طرف مقابل که موجب اختلاف و هتک حرمت باشد خودداری نمایند 
🔹که برای پیشبرد مقصود، ولو اسلامی باشد، ارتکاب خلاف اخلاق و فرهنگ، مطرود و از انگیزه های غیر اسلامی است. 
📚صحیفه نور جلد 11 صفحه 188

 

 2 نظر

انتخابات

02 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🎥 نظر #رهبر_انقلاب درباره مناظرات تلویزیونی
📌 قدرت انتخاب مردم را بالا می‌برد/ ذهن مردم را به عرصه می‌آورد/ این از نظر جمهوری اسلامی مطلوب است.

#مناظره_زنده

 2 نظر

انتخابات

02 اردیبهشت 1396 توسط طاهره رفيعي

​
🌀ویژه/ چرا روشنگری باید به‌صورت “چهره به چهره” باشد؟
#استاد_پناهیان:
💠 نیروهای انقلابی برای روشن‌گری وظیفۀ سنگینی دارند و این وظیفه را خصوصاً در این ایام انتخابات، باید به‌صورت #چهره_به_چهره انجام بدهند.
💠 تبلیغ و تبیین چهره به چهره دشوار و وقت‌گیر است، اما باید به تأسی از حضرت زهرا(س) که ایشان چهل روز به درِ خانۀ مهاجر و انصار رفتند و آنها را دعوت به دفاع از حق کردند(اختصاص/184) این اقدام را انجام دهیم.
💠 مؤثرترین راه برای جلوگیری از فریب‌های رسانه‌ای، همین گفتگو‌های چهره به چهره است. هیچ چیزی جای یک گفتگوی صریح و صمیمی را نمی‌گیرد! الان از طریق شبکه‌های اجتماعی و اینترنت فضاهایی را برای بعضی‌ها ایجاد کرده‌اند که آن افراد اصلاً بسیاری از پیام‌های شما را از راه دور نمی‌بینند! لذا باید چهره به‌ چهره، روشنگری کرد.
💠البته برای فعالیت‌های چهره به چهره، #سازماندهی هم لازم است، و برای این سازماندهی، کار #تشکیلاتی هم لازم است، و برای کار تشکیلاتی هم وقت گذاشتن لازم است!
💠در امر تبلیغ و دعوت، اثر گفتگوی چهره به چهره، خیلی بالاتر از فعالیت‌های گستردۀ اجتماعی مانند برگزاری همایش و سخنرانی و نصب پلاکارد و بَنِر و … است.
‼️ما اساساً در فرهنگ دینی خودمان یک نقصی داریم که این نقص را حتی در مساجد خودمان هم برطرف نکرده‌ایم، و آن هم ضعفِ در #ارتباط گرفتن با سایر مؤمنین است.
💠اولویت اول ما در روش تبلیغ، «تبلیغ چهره به چهره» است. و کارهای عمومی‌ای هم که انجام می‌دهیم در نهایت برای همان کار چهره به چهره است؛ یعنی در این محیط‌های عمومی، رفیق پیدا می‌کنیم برای ارتباط گرفتن چهره به چهره.
💠تا انتخابات چند تا جشن داریم؛ مثل عید مبعث، و جشن‌های شعبانیه. جا دارد برای هر کدام از این جشن‌ها مراسم بگیرید و در کنار طاق‌نصرت‌ها و ایستگاه‌های صلواتی، می‌توانید تعدادی صندلی هم بگذارید و با کسانی #ارتباط بگیرید که تا کنون با آنها ارتباطی نداشته‌اید و با آنها گفتگو کنید.
💠روحیۀ شما در تبلیغ برای انتخابات خیلی مهم است، باید روحیۀ بسیار امیدوار و بانشاط داشته باشید. و در این تبلیغ، یک آرامشی داشته باشید مبنی بر اینکه: اگر پذیرفتند «فَبِها»! و اگر هم نپذیرفتند: «فَنِعمة»! زیرا ما اصرار نداریم کسی حرف حقی که ما می‌گوییم را حتماً بپذیرد، البته دعوت می‌کنیم و استدلال هم می‌آوریم، ولی اگر نپذیرفتند باز هم ضرر نمی‌کنیم، چون پیروزی در نهایت با جبهۀ حق و عقلانیت است و هرکسی هر زمان برای جبهۀ حق زحمت کشیده، بالاخره یک روزی زحماتش در پیروزی نهایی حق موثر خواهد بود.
💠نورانیتی که در کار تبیینی برای اصلاح عرصۀ سیاست هست، در بسیاری از کارهای معنوی دیگر نیست. نورانیتی که «کار برای نظام جمهوری اسلامی» به‌دنبال می‌آورد، بسیاری از کارهای دیگر به‌دنبال نمی‌آورد. مثلاً اینکه شما قرآن آموزش دهید یا چند نفر را نمازخوان کنید، خیلی خوب است، ولی به‌طور مستقیم کار کردن برای نظامی که بستر و زیربنای همۀ کارهای خوب است، یک چیز دیگر است! در ایام انتخابات، فضایی ایجاد می‌شود که ما چنین شرایطی را برای کار کردن پیدا می‌کنیم.
💠حضرت امام(ره) حتی در مورد حوزویان می‌فرمود: «در ایام انتخابات اشخاصی که در حوزه‌‌ها هستند، باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند توی شهرها و دهات… و اگر مسامحه کنند، فردا مسئولند پیش خدا. مردم را دعوت کنند به انتخاب یک رئیس جمهور صحیح..» (صحیفه امام،ج‏15،ص16)

 1 نظر
  • 1
  • 2
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

مهدویت۱۲

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احکام
  • اخلاق
  • اعتقادی
  • اقتصادی
  • اهل بیت علیهم السلام
  • بدون موضوع
  • تاریخی
  • تربیتی
  • تفسیر
  • تقویت حافظه
  • حجاب
  • حدیث
  • دل نوشته
  • دوست یابی
  • راه سلوک
  • سبک زندگی
  • سلامت
  • سیاسی
  • شهدا
  • عبادی
  • فرهنگی
  • فضای مجازی
  • مناسبتی
  • مهدویت
  • نهج البلاغه
  • ولایت
  • پاسخ به شبهات

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

کاربران

آمار

  • امروز: 13
  • دیروز:
  • 7 روز قبل: 689
  • 1 ماه قبل: 4423
  • کل بازدیدها: 146908

رتبه