خواص سیر
04 فروردین 1396 توسط طاهره رفيعي
#سیر_خواص_فراوان
برای سیر خواصی همچون ضدعفونی کنندگی ، اشتها آور ، پایین آورنده فشار خون ، چربی و کلسترول بد ذکر شده است . سیر پخته برای تقویت جریان خون بسیار مفید است و سبب رقیق شدن خون می شود . میکروب ها و ویروس ها را بویژه در ریه ها از بین می برد و بوی آن برای گندزدایی هوا کمک کننده می باشد و از بدن در برابر بی تعادلی غدد محافظت می کند ، سرخرگ ها را از رسوب ها پاکسازی کرده ، کبد را فعال می کند و برای درمان و پیشگیری از یبوست و سردرد ، سرگیجه ، سرماخوردگی ، آنفولانزای عفونی و بیماری های قلبی و پیشگیری و درمان سرطان نیز موثر است